Emi odeszła[*]8.12.2011r. to już 2 miesiące bez Emi :(:(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 12:00 Re: 3 miesięczna Emi po wypadku - paraliż odparzenia Tychy :(:(

Mam już ładowarkę , była cholernie droga bo kosztowała 79 zł :evil: :evil: :evil:

A przed chwila byłam u weta z Emi , miała rtg , wieczorem mam dzwonic co i jak jest połamane .... Dostała tez zylexis i została odrobaczona oraz dostaliśmy do domu ALU SPRAY .
Za dwa dni kolejny zilexis .
Zamówiłam tez Chitopan , to wszystko na kreskę a jeszcze muszę kupić jej pampersy i riwanol do przemywania , tylko nie mam za co :cry: :cry: :cry:

Bardzo proszę o wsparcie choćby minimalne ...

Ozzi wczoraj i dziś tez jeszcze dostał antybiotyk i wygląda na to że jest lepiej :lol:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro paź 05, 2011 19:02 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

:ok: :ok: :ok: Justynko masz PW
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro paź 05, 2011 20:07 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Trzymam kciuki za maleńką... :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133884&start=0][img]http://miau_miau2010.republika.pl/emi.jpg[/img][/url]
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Śro paź 05, 2011 20:23 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Dziękuję za banerek, RudyiSrebrnyKot :1luvu: i zapraszam do "częstowania się" nim - Juście każda pomoc potrzebna...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Śro paź 05, 2011 21:50 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ojeju ale łapinki, to mi przypomniało mojego maluszka któremu się nie udało .;( Ale ten maluch na pewno będzie miał więcej szcześcia życzę mu tego , jest śliczny takiego pingwinka też mam teraz tylko ten na łapki wstaje ale się zaraz przewraca ......

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro paź 05, 2011 22:00 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Banerkiem się poczęstowałam :D Emi potrzebuje pomocy :!:
Anna Kubica

Post » Śro paź 05, 2011 22:15 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

RudyiSrebrnyKot pisze:Trzymam kciuki za maleńką... :ok: :ok: :ok:

Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133884&start=0][img]http://miau_miau2010.republika.pl/emi.jpg[/img][/url]

Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 05, 2011 22:20 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :
RTG wykazało liczne złamania miednicy :cry: :cry: :cry:
Co do kręgosłupa nie mamy pewności czy jest złamany czy nie , ale wszystko wskazuje na to że rdzeń jest przerwany :cry: :cry: :cry: Zalecenie ograniczenie ruchu do minimum no i walczymy z tymi odparzeniami ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro paź 05, 2011 22:37 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Pamiętam naszą walkę z odparzeniami :)
Pampers ma te pieluchy sensitive - super!
Stosowałam na zmianę kilka maści - solcoseryl, bepanthen, pimafucort.

Pieluchy trzeba często zmieniać, ze względu na infekcje pęcherza, ale to pewnie juz wiesz :)

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw paź 06, 2011 7:34 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Poprosze o konto na pw
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Czw paź 06, 2011 7:37 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :
Co do kręgosłupa nie mamy pewności czy jest złamany czy nie , ale wszystko wskazuje na to że rdzeń jest przerwany :cry: :cry: :cry: Zalecenie ograniczenie ruchu do minimum no i walczymy z tymi odparzeniami ...

o matko jakie biedactwo :(

Justi Twój numer konta nie zmienił się i dane?
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw paź 06, 2011 10:14 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

seja pisze:Pamiętam naszą walkę z odparzeniami :)

Pieluchy trzeba często zmieniać, ze względu na infekcje pęcherza, ale to pewnie juz wiesz :)

Proszę podeślij mi linka tych pieluch , wiem ze je trzeba często zmieniać , przy Eustachym było też zapalenie pęcherza , ale teraz jest juz ok :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 06, 2011 10:15 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Ania i jej Nitro pisze:Poprosze o konto na pw

Juz podaje na PW , bardzo dziękuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 06, 2011 10:16 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Myszolandia pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Emi wykąpana , przewinięta , nakarmiona , leki podane no ale do rzeczy :

o matko jakie biedactwo :(

Justi Twój numer konta nie zmienił się i dane?

Nie , jest tak jak było ... bardzo dziekuje :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw paź 06, 2011 11:43 Re: 3mies Emi po wypadku-paraliż odparzenia potrz pomoc finansow

Justa&Zwierzaki pisze:
seja pisze:Pamiętam naszą walkę z odparzeniami :)

Proszę podeślij mi linka tych pieluch , wiem ze je trzeba często zmieniać , przy Eustachym było też zapalenie pęcherza , ale teraz jest juz ok :)

http://strefamamy.pl/pielegnacja/nowe-p ... mium-care/

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

[poprzednia][następna]