KRÓLEWNA ZOSIA, TRZY ZŁE WILKI.....i OKRUSZEK !!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 20:15 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Koty są dobrym alibi na wszystko :ok:

A piżamka żadna tam barchanowa :roll: bardzo pożądna bazarkowa bawełna :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Śro paź 05, 2011 20:15 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć wieczornie.Ale pędzicie...dogonić nie mogę...zadyszki dostałam.

No tak jakoś, Reniu, poleciało...usiłujemy namówić Marię na wieczorne ekscesy :mrgreen: .

Tiaaa,z Tż w barchanowej piżamie :ryk: :ryk: :ryk:

Ja tam myślę, że TŻ bedzie zachwycony Marysiną inicjatywą i jeszcze przed sprzątaniem kuwet tą piżamkę zrzuci, a co :!:
Normalnie aż nabrałam ochoty na własnego TŻ-ta :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro paź 05, 2011 20:16 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

:ryk: :ryk:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro paź 05, 2011 20:17 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:
vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć wieczornie.Ale pędzicie...dogonić nie mogę...zadyszki dostałam.

No tak jakoś, Reniu, poleciało...usiłujemy namówić Marię na wieczorne ekscesy :mrgreen: .

Tiaaa,z Tż w barchanowej piżamie :ryk: :ryk: :ryk:

Ja tam myślę, że TŻ bedzie zachwycony Marysiną inicjatywą i jeszcze przed sprzątaniem kuwet tą piżamkę zrzuci, a co :!:
Normalnie aż nabrałam ochoty na własnego TŻ-ta :ryk: :ryk: :ryk: .

Z przykrością (albo i nie :mrgreen: ) muszę oświadczyć, że koty w życiu mojego Tż mają pierwszeństwo przede mną :roll:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro paź 05, 2011 20:19 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kotx2 pisze::ryk: :ryk:

No co...stwierdzam, że czasem może i byłby przydatny... :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Śro paź 05, 2011 20:21 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
jokototo pisze:na chwilę się drzemłam a tu się galopujący wątek zrobił 8O . Kamari może chcesz Gamonia zamiast pączka. Dorzucę jeszcze batonika i kubek z kurką. Ostrzegam - to terrorysta

Zara zara- ty mi tu Zosiu Gamoniem nie handluj...mój ci on...i Psujcia :mrgreen:

dobra, daj adres , jak nie wrócę z wycieczki rodzina Ci przywiezie , oba :wink: . Zapowiadają załamanie pogody, zresztą już dziś było widać
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro paź 05, 2011 20:22 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Mężulo ma jakąś niesamowitą intuicję. Zadzwonił przed chwilą i zadał sakramentale "No... i jak wyglądasz ?". Zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że "pięknie" :ryk: Mężulowi pogorszył się wzrok, z bliska kiepsko widzi, więc mogę sobie pozwolić :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Śro paź 05, 2011 20:23 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

A teraz to coś Wam napiszę,żebyście się uchichrały.Z nami w łóżku śpi Dzidzia...moja pierwokotna .I trzeba jej co wieczór brzuszki wykonywać...tj.miziać po rozwalony m brzuchu.To zajęcie jest mocno monotonne i najczęściej zasypiamy....I tak przy kocie? :ryk: :ryk: :ryk: Nie wypada.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Śro paź 05, 2011 20:27 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kocurzyca41 pisze:A teraz to coś Wam napiszę,żebyście się uchichrały.Z nami w łóżku śpi Dzidzia...moja pierwokotna .I trzeba jej co wieczór brzuszki wykonywać...tj.miziać po rozwalony m brzuchu.To zajęcie jest mocno monotonne i najczęściej zasypiamy....I tak przy kocie? :ryk: :ryk: :ryk: Nie wypada.

A żebyś wiedziała, Renia, że ja to rozumiem...
Jako, że na zawodziu łazienki niet, więc wielka micha zostaje...no więc jak ja cos tam w tej misce myję, i jak tak te moje kocury patrzą...to sie normalnie skrępowana czuję :oops: .
No tak się wgapiają tymi gałami wielkimi, jakby oceniali albo cuś...to wywalam tałatajstwo na dwór, bo się wstydzam :oops: :mrgreen: .

vip

Post » Śro paź 05, 2011 20:30 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kocurzyca41 pisze:A teraz to coś Wam napiszę,żebyście się uchichrały.Z nami w łóżku śpi Dzidzia...moja pierwokotna .I trzeba jej co wieczór brzuszki wykonywać...tj.miziać po rozwalony m brzuchu

tjaaa, moja też miała taką fazę jak przestawałam gryzła mnie w łokieć a jak chowałam rękę dostawałam z liścia :)
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Śro paź 05, 2011 20:32 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:A teraz to coś Wam napiszę,żebyście się uchichrały.Z nami w łóżku śpi Dzidzia...moja pierwokotna .I trzeba jej co wieczór brzuszki wykonywać...tj.miziać po rozwalony m brzuchu.To zajęcie jest mocno monotonne i najczęściej zasypiamy....I tak przy kocie? :ryk: :ryk: :ryk: Nie wypada.

A żebyś wiedziała, Renia, że ja to rozumiem...
Jako, że na zawodziu łazienki niet, więc wielka micha zostaje...no więc jak ja cos tam w tej misce myję, i jak tak te moje kocury patrzą...to sie normalnie skrępowana czuję :oops: .
No tak się wgapiają tymi gałami wielkimi, jakby oceniali albo cuś...to wywalam tałatajstwo na dwór, bo się wstydzam :oops: :mrgreen: .

Jakby kocury umiały mówić....Opowiadali by sobie wrażenia niczym panowie w pubie..... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro paź 05, 2011 20:33 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

:ryk: :ryk:

kotx2

Post » Śro paź 05, 2011 20:37 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

kotx2 pisze::ryk: :ryk:

No co? Już widzę jak siedzą przy wysokich stołach ...piwsko żłopią,fajki palą i chwalą się co widziały.... :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Post » Śro paź 05, 2011 20:39 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

Jakoś tam pewnie po swojemu sie porozumiewają...i roznoszą potem pierdoły po kumplach :evil:
A ja niczego nieświadoma po dzielnicy chodzę, a pod płotami jestem obgadana :evil: .

vip

Post » Śro paź 05, 2011 20:41 Re: KRÓLEWNA ZOSIA I TRZY ZŁE WILKI....część czwarta !!!

vip0 pisze:Jakoś tam pewnie po swojemu sie porozumiewają...i roznoszą potem pierdoły po kumplach :evil:
A ja niczego nieświadoma po dzielnicy chodzę, a pod płotami jestem obgadana :evil: .

:ryk: kurde spokoj :ryk: małż na mnie patrzy spod byka,ze sie do monitora cieszę :mrgreen:

kotx2

[poprzednia][następna]