mundziowa pisze:a ja mam pytanie odnosnie kolczykow- jakie sa bigle??
Jek się wypowie, ale chyba nie są srebrne.
Ja zauważyłam, że są dwa kolory bigli, więc pewnie jedne są posrebrzane, a drugie nie...tak myślę
Moderator: Moderatorzy
mundziowa pisze:a ja mam pytanie odnosnie kolczykow- jakie sa bigle??
Jek pisze:Bigle są posrebrzane, antyalergiczne - wg informacji z Pasartu. Ja np. nie mogę nosić nawet srebra z większą zawartością niklu a te bez problemu noszę. Normalnie nawet pierścionek ze srebra niższej próby powoduje że w cągu kilkudziesięciu minut puchnie mi palec i mam wysypkę a tu nic. Czyli faktycznie są antyalergiczne. Moje koleżanki też to potwierdzają.
Jek pisze:Zapraszamy na zakupy. Istnieje możliwość zamówień indywidualnych, w tym dobrania kamieni do " potrzeb duchowych" i znaków zodiaku.
Jek pisze:Ja noszę swoją biżuterię od ok. 10 m-cy i jeśli którys z elementów trochęściemnieje - nie ukrywam - zdarza się, zwłaszcza gdy jestem podziębiona- taką ściereczką do czyszczenia biżuterii przecieram i jest o.k.
mundziowa pisze:Jek pisze:Ja noszę swoją biżuterię od ok. 10 m-cy i jeśli którys z elementów trochęściemnieje - nie ukrywam - zdarza się, zwłaszcza gdy jestem podziębiona- taką ściereczką do czyszczenia biżuterii przecieram i jest o.k.
Oo to dziekuje za rade:)
Ania i jej Nitro pisze:Ojej, ale piekny bazarek.
Czy gdyby jakby co, to wchodzi w gre wysylka zagraniczna (Europa)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 345 gości