Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Maryś, jak już zmienisz testament, to daj znać, zacznę czyhać i dybać![]()
![]()
.
puszatek pisze:vip0 pisze:Maryś, jak już zmienisz testament, to daj znać, zacznę czyhać i dybać![]()
![]()
.
na co
vip0 pisze:kamari pisze:puszatek pisze:kamari pisze:puszatek pisze:a ile masz w tej chwili
Ja? 17
jak to ogarniaszja wysiadam przy swojej ósemce
Troszkę to zajmujeNo i męzulo pomaga, bez niego by się nie udało
![]()
Tak na marginesie. Cały czas trzymam wielkie kciuki za Azorkabardzo mu teraz potrzeba wszystkich dobrych myśli.
Gosiu, jego teraz nie prawa nic boleć, do jutra będzie działało jeszcze znieczulenie do operacji
Marysiu, ja na temat bólu nie dam sobie nic wytłumaczyć, niestety...
Jest tak od prześledzenia pewnego postu...który niestety źle się skończył.
kotx2 pisze:puszatek pisze:vip0 pisze:Maryś, jak już zmienisz testament, to daj znać, zacznę czyhać i dybać![]()
![]()
.
na co
na koty
vip0 pisze:kotx2 pisze:puszatek pisze:vip0 pisze:Maryś, jak już zmienisz testament, to daj znać, zacznę czyhać i dybać![]()
![]()
.
na co
na koty
Się wie!...Będę miała 21, a co tam, dam radę
.
kamari pisze:vip0 pisze:kotx2 pisze:puszatek pisze:vip0 pisze:Maryś, jak już zmienisz testament, to daj znać, zacznę czyhać i dybać![]()
![]()
.
na co
na koty
Się wie!...Będę miała 21, a co tam, dam radę
.
Co ty mnie tak ograniczaszJa się jeszcze nie wybieram za TM i mogę sobie dobrać kilka sztuk
puszatek pisze:wariatki![]()
![]()
kotx2 pisze::mrgreen:
vip0 pisze:No tak...wiesz co, Marysiu...to ja sie może jeszcze zastanowię...![]()
![]()
.
puszatek pisze:kotx2 pisze::mrgreen:
przecież wiesz, że żartuję ...to było w pozytywnym nastawieniu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości