Zajcik pisze:Bawila sie na lozku, drzwi miala pootwierane, a piasek jest zmieniany codziennie.
a o żwirku słyszałeś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zajcik pisze:Bawila sie na lozku, drzwi miala pootwierane, a piasek jest zmieniany codziennie.
Zajcik pisze:Mialem oczywiscie na mysli zwirek.
Zajcik pisze:A mam jeszcze jedno pytanko apropo oczyszczania kuwety. Czy wybierac tylko te duze, zbrylone kawalki, czy takze te takie malutkie granulki?
Zajcik pisze:Mam jednak kolejne pytanie. Wczoraj w nocy zanim zasnela u mnie w lozku oblizywala mi rece oraz je gryzla. Dlaczego tak robi? Powinenem jej zabronic, czy to normalne zachowanie malego kociaka? po chwili takiego obgryzania uklada sie blisko mnie w kuleczke i zasypia.
Zajcik pisze:Dziekuje za porady. A co do tego mieska, to taki maly kotek moze na pewno jesc surowe mieso? nie zaszkodzi jej to jakos? Oczywiscie pokroje na drobne porcje. Denerwuje mnie, bo strasznie jej smakuje ten whiskas. Zaczela juz przed chwila miauczec, jak wsypalem do miski to tak ja wylizala, jakby ktos przemyl woda.
Zajcik pisze:Dziekuje za porady. A co do tego mieska, to taki maly kotek moze na pewno jesc surowe mieso? nie zaszkodzi jej to jakos? Oczywiscie pokroje na drobne porcje. Denerwuje mnie, bo strasznie jej smakuje ten whiskas. Zaczela juz przed chwila miauczec, jak wsypalem do miski to tak ja wylizala, jakby ktos przemyl woda.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 155 gości