Cmentarz Brwinów.Są kocięta.Jest źle,potrzebna karma,głodne

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 12:40 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Dzień dobry.
Potrzebuje pilnie transportu do Brwinowa - z budkami, mój transport przez tydzień jest w warsztacie.

Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i nadal bardzo bardzo proszę i potrzebuję pomocy w produkcji budek :( wiem, że się powtarzam ale może będzie jakiś odzew.
Chciałabym zrobić, zawieźć jak najwięcej, póki mogę i mam w miarę "spokojną" sytuację.
"Produkuję" ale sama naprawdę nie podołam, mam swoje koty i swoje problemy z tym związane - i w domu i na ulicy.
Jak jestem w stanie to kupuje/kupowałam gotowe pudełka styropianowe ( kupiłam w sumie dla Brwinowa 4 sztuki - i na tym będzie już koniec, więcej naprawdę nie jestem w stanie, nie mam już na karmę dla swoich tymczasów i zakup pudeł na domki - tu dla swoich kotów) - wtedy jest szybciej i łatwiej.
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon paź 03, 2011 22:12 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

podrzucę, temat brwinowskich kotów nadal bardzo aktualny

Anna Rylska

Post » Wto paź 04, 2011 7:56 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:Dzień dobry.
Potrzebuje pilnie transportu do Brwinowa - z budkami, mój transport przez tydzień jest w warsztacie.

Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie i nadal bardzo bardzo proszę i potrzebuję pomocy w produkcji budek :( wiem, że się powtarzam ale może będzie jakiś odzew.
Chciałabym zrobić, zawieźć jak najwięcej, póki mogę i mam w miarę "spokojną" sytuację.
"Produkuję" ale sama naprawdę nie podołam, mam swoje koty i swoje problemy z tym związane - i w domu i na ulicy.
Jak jestem w stanie to kupuje/kupowałam gotowe pudełka styropianowe ( kupiłam w sumie dla Brwinowa 4 sztuki - i na tym będzie już koniec, więcej naprawdę nie jestem w stanie, nie mam już na karmę dla swoich tymczasów i zakup pudeł na domki - tu dla swoich kotów) - wtedy jest szybciej i łatwiej.

:!:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto paź 04, 2011 12:24 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

witam wszystkich
napiszcie proszę ile tych zimowych domków jest w sumie potrzebnych dla kociaków :?
Obrazek

kasiks

Od: Nie paź 02, 2011 13:53

Post » Wto paź 04, 2011 13:17 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Witaj!
chciałabym postawić tam jeszcze na dzień dzisiejszy 10-12 budek ale muszę się jeszcze dokładnie rozejrzeć w kilku miejscach i pomierzyć gdzie można będzie i jakiej wielkości ( tak by nie "kuły" w oczy)

Anna Rylska

Post » Wto paź 04, 2011 19:46 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:Witaj!
chciałabym postawić tam jeszcze na dzień dzisiejszy 10-12 budek ale muszę się jeszcze dokładnie rozejrzeć w kilku miejscach i pomierzyć gdzie można będzie i jakiej wielkości ( tak by nie "kuły" w oczy)

Dobrze , że brwinowskie koty będa miały ciepełko dzięki Ani :D

Szkoda, że te biedaki na cmentarzu wolskim nie moga mieć takich legalnych budek na zime :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Śro paź 05, 2011 9:17 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

niestety nie na całym cmentarzu da się je postawić

Anna Rylska

Post » Śro paź 05, 2011 17:27 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:niestety nie na całym cmentarzu da się je postawić

Wasze mają już swój zakątek budkowy i na pewno tam dotrą, a wolszczaki nigdzie nie mogą mieć domków :(
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Czw paź 06, 2011 8:35 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

podrzucę :!:na tym cmentarzu zostało jeszcze dużo do zrobienia

Anna Rylska

Post » Czw paź 06, 2011 9:18 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Cześć,

mieszkam w Warszawie, mogłabym podjechać w weekend, ew. w piątek po pracy ale będzie już ciemno. Jeno mam mały samochód - Toyota Yaris, dużo budek nie wlezie na raz.

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw paź 06, 2011 9:38 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

emkamara dziękuję serdecznie za ofertę :1luvu:
Wczoraj budki zostały zawiezione ale chętnie bym skorzystała z pomocy następnym razem, jeśli oczywiście będziesz chciała, będzies zmogła? -bo jak już wcześniej pisałam, nie mam gdzie przetrzymywać gotowych budek, trzeba je szybko zawozić, z mieszkania nie mogę zrobić "chlewika" .
W tej chwili i tak jest zastójw robieniu, bo nie mam materiałów ( pianki, taśmy) no i tylko ja je robię.
Potrzebna na dodatkowe daszki jest pleksa, płyty pilśniowe - takie z szuflad, słoma. To co mogłam, to kupiłam.

Anna Rylska

Post » Czw paź 06, 2011 10:51 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Anna Rylska pisze:emkamara dziękuję serdecznie za ofertę :1luvu:
Wczoraj budki zostały zawiezione ale chętnie bym skorzystała z pomocy następnym razem, jeśli oczywiście będziesz chciała, będzies zmogła? -bo jak już wcześniej pisałam, nie mam gdzie przetrzymywać gotowych budek, trzeba je szybko zawozić, z mieszkania nie mogę zrobić "chlewika" .
W tej chwili i tak jest zastójw robieniu, bo nie mam materiałów ( pianki, taśmy) no i tylko ja je robię.
Potrzebna na dodatkowe daszki jest pleksa, płyty pilśniowe - takie z szuflad, słoma. To co mogłam, to kupiłam.

Spoko, dobrze że załatwione.

Nie umiem robić budek, a szkoda, bobym zrobiła moim na balkon na zimę. Ew. pieniądze na materiały można na konto fundacji wymienionej na 1 stronie?

emkamara

Od: Śro sty 19, 2011 17:26

Post » Czw paź 06, 2011 13:19 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

napisałam pw

Anna Rylska

Post » Czw paź 06, 2011 20:28 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

a mi udało się dzisiaj dorwać polary w ciucholandzie, dwie torby. tym samym wyczerpałam 30zł datek na ten cel od koleżanki i dołożyłam się jeszcze.

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Czw paź 06, 2011 21:07 Re: Brwinów BŁAGA o POMOC. PILNIE DOMY. PotrzebneFundusze

Fleur zostaw ten polar dla innych kotów, ja będę miała polar, dziękuję!

Anna Rylska

[poprzednia][następna]