Dziwna ta zabawa Garfielda z małym bo mały sie go juz chyba boji a ta moja ruda zaraza ciągle go przygniata i gryzie a małe krzyczy - chyba jednak miesiac straszy kociak bedzie lepszy - moze sie bardziej bedzie umial bronic
ide malego zamkne w koszyku bo zaraz idziemy do przedszkola zeby synek widzial ze kotka oddaje a nie szukal potem i razem go zaniesiemy kolezance
p.s. wlasnie mialam telefon ze w tym tygodniu bedzie ten moj kotej (czwartek, piatek)
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej
pod koniec tygodnia mamy miec kotka którego zaklepałam - tak samo z wiejskiego podwórka jak moj kot. Tylko pani jak na kogos kto dopuszcza do rozrodu kotki nawet długo trzyma kotki przy matce bo już 2 miesiące czekam albo lepiej.
Tej pani co mi go przywiezie powiedziałam żeby pstrykła telefonem chocby foty rodzeństwa, a nóż widelec im tez sie uda znaleźc dom.
musze jeszcze jakos dotrzec do tej babki, żeby wysterylizowała kotkę w końcu - przecież nie sprzedaje małych.
Moś w Kaliszu tez jest akcja miesiąca tańszych sterylek? - moze wtedy da sie skusić
www.pomagam.pl/przeponazosimłoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej