Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jej siostra pisze:cytat ze sprawdzanej pracy, którym muszę się podzielić: "tańczył trzymając rure w zembach"
rozłożył mnie
_namida_ pisze:jej siostra pisze:cytat ze sprawdzanej pracy, którym muszę się podzielić: "tańczył trzymając rure w zembach"
rozłożył mnie
A o kim to?
paw pisze:a mój ulubiony cytat ze zbiorów jej siostry to: wystawa była bardzo ciekawa i wiele z niej wyniosłem
jotpeg pisze:Kochany pamiętniczku,
ostatnio zostałem oskarżony o demolkę u sąsiadów, a przecież było zupełnie inaczej.
Ten stary zgred, Miciek, nudził się i w ramach rozrywki (on ma takie gusta) na mnie podstępnie napadł. W sumie już powinienem wiedzieć, że Miciek najbardziej na świecie uwielbia rozgrywki kociej ligi, ale to był chwyt, ża który na boisku dostałby czerwoną kartkę.
Ale się wkurzyłem! Całe szczęście, że przytrzymałem się ogonkiem, bo inaczej zepchnąłby mnie z tej szafki, i to na oczach Wykałaczki, mojej, niestety, przyrodniej siostry, z którą trochę rywalizujemy o Paw. Cały wnerwiony na maksa wpadłem do niego do domu, a ten mój nibykoleżka schował się za tapczanem - głupek, przecież ja świetnie znam to przejście, przecież uwielbiam spać w tapczanie sąsiadów. Nastroszyłem się wyjściowo i lance w dłoń!!! Trochę go ukłułem pazurem w d...ę, a ten wyskoczył jak oparzony! I to Miciuś strącił tę zakichaną poręcz, nawet jeszcze powiem, że telefon też (bo akurat na trasie jest).
Ale to ja miałem rację, co nie?
Po tej interwencji wróciłem do siebie do domu. Paw mówi, że miałem bardzo zadowoloną minę. A co!
Ja go w sumie bardzo lubię, ale czasami, jak odstawia macho, to dostaję takiego nerwa, że nie wiem co.
Teraz idę już spać, bo pogoda jakaś niewyjściowa. Poczekam na Paw, jak wróci wreszcie z tej swojej pracy, to może zrobi do jedzenia moje ulubione serducho.
Wasz Lukrecjan
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 48 gości