KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 04, 2011 14:12 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ szuka NATYCHMIAST DT!

ASK@ pisze:
dorcia44 pisze:zadzwoniłam ,kobieta mówi że to nie ona pisała tylko ktoś i nigdy by do schronu nie oddała.... :roll:
kociaki mają 6 tyg. :cry:

to po co taki tekst?

Poważnie się zastanawiam, czy ich nie wziąć. jeden jest prawie biały to byłby dla mnie a tego drugiego nie miałabym serca zostawiać u niej. :( :(
Nie wiem juz co robić, wszystkim sie pomóc nie da, ale skoro i tak szukam nadal dla siebie...
ObrazekObrazek

Jagooda

Od: Czw wrz 08, 2011 12:47

Post » Wto paź 04, 2011 14:14 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ szuka NATYCHMIAST DT!

to bierz.2-ka lepiej sie chowa...na początek.Potem poszukasz domu drugiemu.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto paź 04, 2011 14:19 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ szuka NATYCHMIAST DT!

To juz będzie 3-ka bo mam przecież tego maleńtasa odrzuconego przez matkę :(
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Wto paź 04, 2011 14:28 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ szuka NATYCHMIAST DT!

Jagooda pisze:To juz będzie 3-ka bo mam przecież tego maleńtasa odrzuconego przez matkę :(

to całkiem rozsądna liczba :wink:
Drugi jest rudawy chyba.Z reguły "idą" szybko do DS.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 05, 2011 14:02 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ szuka NATYCHMIAST DT!

Tytuł wątka jest chyba trochę nieaktualny :twisted:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro paź 05, 2011 14:32 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Już poprawiony :D
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro paź 05, 2011 14:45 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Zaprzyjaźniamy sie z wujkiem Doriankiem:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Śro paź 05, 2011 16:23 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Dwa rude cuda: małe i duże :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pt paź 14, 2011 18:12 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Szalony Kot pisze:Jakby Rudziaszek znalazł dom, to plis dajcie znać :)

Nie wiem czy znajdzie bo ... ja sie w nim tak zakochałam, że może zostanę DS :1luvu: :1luvu:
Jest cudowny, rozkoszny i chodzi za mną krok w krok. Z moimi kotami już pełna przyjaźń szczególnie z młodszym.
Rozsądek mówi szukać domu, serce mówi co innego :(
Wczoraj ktoś miał go oglądać ale sie nie odezwał, nie zadzwonił. Powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej, może tego się wystraszył.
Nie nadaję się na DT :cry:
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Pt paź 14, 2011 21:47 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

nie pękaj ;)

posluchaj rozsądku, dzięki temu Twoje serce będzie miało satysfakcję z uratowania dużej liczby takich cudaków ;)
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Sob paź 15, 2011 9:27 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Moja rodzina nie zgadza się aby brać na DT koty :(
Twierdzą, że robię głupka z naszego najstarszego kota - chodzi na nas obrażony i zdezorientowany. W międzyczasie doszedł nam kot na stałe (oficjalnie kot mojego syna).
Ledwo co przyzwyczaił się do malucha to maluch zniknie, potem następny i tak w kółko - powiedzieli, że więcej nie chcą DT, natomiast jak najbardziej chcą Bobika.
W dodatku ja jak pomyślę o oddaniu go to popłakuję. Kurcze za bardzo się przywiązuję, szczególnie że on jest taki cudowny.
Posłucham głosu rozsądku i w poniedziałek dam ogłoszenia, zobaczymy, może jakis super domek sie znajdzie.
ObrazekObrazek

Jagooda

Post » Sob paź 15, 2011 11:47 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Jagoda - czasem trzeba być twardym ;)
W razie jakby się zgłosiły super domki, a Ty naprawdę nie mogłabyś się zdecydować - to dwa rudaski w podobnym wieku, też maluszki, są u Agneski. To prześlij do niej domki, mam nadzieję, że masz kontakt - a jak nie, to pisz pw :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Sob paź 15, 2011 19:56 Re: KOCIAK ODRZUCONY PRZEZ KOTKĘ w DT!:)

Tak, mam kontakt, zresztą Agneska powiedziała żeby w ogłoszeniach podawać jej nr telefonu i ona będzie sprawdzać domki. Ja mam pierwszy raz kota na DT więc nie podjęłabym się sprawdzania domków. Generalnie nie ufam nikomu po tym wszystkim co się naczytałam. Niby wszystko na początku OK a potem wychodzą jakieś "alergie" albo dziecko sie rodzi i kot już niepotrzebny.
Straszne jest dla mnie że kociak chodzi za mną patrzy mi w oczy, zasypia mi na kolanach, bawi się cudownie z naszym nowym 5-cio miesięcznym kotem a potem tak po prostu go oddaję.
Pewnie łatwiej by było gdyby to była kotka, a to kocurek i to w moich ulubionych barwach (zawsze gustowałam najbardziej w rudych i białych).
Będę twarda i w poniedziałek z rana dam ogłoszenia, zobaczymy jakie domki będą się zgłaszać.
ObrazekObrazek

Jagooda

[poprzednia][następna]