Ostatnio często bywam u weta i widzę czasami ich irytację, jak ktoś przedłuża rozmowę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kora78 pisze:lecznica TriVet wałbrzych
numer znajdziecie w google
dzikafretka pisze:Nich się lepiej kotem zajmą, a nie wiszą na telefonie.
Ossett najlepiej Ty zadzwoń i wypytaj o wszystko, potem zdaj nam relację i będziesz spokojna, bo widać, że nie ufasz słowom xmartix i cały czas uważasz, że robi się kotu krzywdę.
magaaaa pisze:O mattko...
Nie karmcie trola.
xmartix pisze:eh uważam że piszę konkretnie, o badaniach napisałam, niestety nie będę Wam się zwierzać ze wszystkiego na zawołanie, i tak staram się pisać co wiem, zresztą ja nie mam czasu na nudne pisanie po forum, nawet na Dogo wskakuję i wyskakuję, za dużo mamy pracy by ględzić na forum że może to a może tamto, że mało konkretnie, że najpierw to powinno być zrobione a potem tamto, zresztą może się zdziwisz ale najpierw kot miał badaniaa potem była reszta
no ale nic, nudzi mnie ta dyskusja, więc wpadnę nast razem jak coś będę wiedzieć i tyle, kontakt do mnie macie
inuś76 pisze:Bardzo proszę o pomoc kogoś z okolic Wałbrzycha, Świebodzic lub Świdnicy w złapaniu dzikiej kotki na sterylkę. Kotka okociła się w mojej piwnicy.To jest wątek viewtopic.php?f=1&t=133155. Sama nie złapię, boję się jej i nie mam doświadczenia. Opłacę sterylkę, mam auto do dyspozycji jakby ktoś nie miał jak dojechać.
mawin pisze:inuś76 pisze:Bardzo proszę o pomoc kogoś z okolic Wałbrzycha, Świebodzic lub Świdnicy w złapaniu dzikiej kotki na sterylkę. Kotka okociła się w mojej piwnicy.To jest wątek viewtopic.php?f=1&t=133155. Sama nie złapię, boję się jej i nie mam doświadczenia. Opłacę sterylkę, mam auto do dyspozycji jakby ktoś nie miał jak dojechać.
kto z okolic może pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 156 gości