Bolko w Książu, kotom ma pomóc Gmina Wałbrzych i schronisko.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 13:40 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

xmartix pisze:a może inaczej napiszę. No comments na posty Ossett.

Bolek czuje się bardzo dobrze :) miał wycięty guz na karku, jest w trakcie leczenia świerzba, pod kątem alergii nie został zbadany i jednak chyba nie będzie, za parę dni wraca do Książa, został wykastrowany.
na razie wiem tyle
do Prezesa dzisiaj trafia notatka z wizji lokalnej i czekamy na odzew

Jak dobrze, ze kot zdrowieje :)
nie daloby sie namowic weterynarza na zrobienie mu badan krwi? tak na wszelki wypadek :oops: oczywiscie doplacimy jak bedzie trzeba :) chyba weterynarz go odpchlil i odrobaczyl, to jednak standard :)

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Pon paź 03, 2011 17:39 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

No właśnie przydałyby się te badania, jak będzie trzeba to ja też się dorzucę.
Bazylek (*)

Joanna_Axlowa

Od: Czw maja 14, 2009 10:07

Post » Pon paź 03, 2011 18:05 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

xmartix to jest normalna, dobra robota. Żeby tylko pan prezes ruszył nieco głową.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon paź 03, 2011 19:58 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

xmartix pisze:a może inaczej napiszę. No comments na posty Ossett.

Bolek czuje się bardzo dobrze :) miał wycięty guz na karku, jest w trakcie leczenia świerzba, pod kątem alergii nie został zbadany i jednak chyba nie będzie, za parę dni wraca do Książa, został wykastrowany.
na razie wiem tyle
do Prezesa dzisiaj trafia notatka z wizji lokalnej i czekamy na odzew

a mój entuzjamz rośnie w siłę jak czytam takie wici :1luvu: dziewczyny trzymajcie tak dalej :ok:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Pon paź 03, 2011 21:02 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

a nie pisałam o badaniach krwi? miał robione, wszystko dobrze, nerki jak na staruszka są ok
XXX

xmartix

Od: Czw sie 21, 2008 18:46

Post » Pon paź 03, 2011 21:28 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

to sa naprawde dobrzy weci, drobiazgowi, taka maja opinie u prywatnych osob.

kora78

Od: Wto lis 09, 2010 22:27

Post » Pon paź 03, 2011 22:08 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

MalgWroclaw pisze:xmartix to jest normalna, dobra robota.

I ekspresowa. I jeszcze wiekowy Bolko czuje się po tym wszystkim już tak bardzo dobrze...I już wiadomo, że zdrowieje (chociaż nie wiadomo z czego).
Wszystko jak w pięknej bajce.
Komentarz do moich postów dopisze życie. Mam nadzieję, że będzie po Waszej myśli.

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pon paź 03, 2011 23:02 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

xmartix pisze:a nie pisałam o badaniach krwi? miał robione, wszystko dobrze, nerki jak na staruszka są ok

Jak dobrze :) az boje sie zapytac: beda zdjecia kota? to juz by bylo naprawde cudownie, zobaczyc jego pyszczek :) najlepiej na tle gazety, aby bylo widac date dla rozproszenia watpliwosci jakie sa wyrazane w watku. a serio to naprawde fajnie by bylo miec fotke kicia jezeli masz taka mozliwosc :kotek:

CheshireCat1

Post » Wto paź 04, 2011 10:03 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

Ossett forum publiczne więc możesz pisać co chcesz. Szkoda tylko, że to nie Ty zabrałaś się za pomoc dla tego kota, z pewnością u Ciebie czułby się lepiej. Zapraszam więc do pomocy w TOZ. Takie osoby jak Ty się przydadzą, takie mądre życiowo.
XXX

xmartix

Od: Czw sie 21, 2008 18:46

Post » Wto paź 04, 2011 11:47 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

Jak dzisiaj czuje się Bolko? Czy zrobił siusiu po operacji? Czy ma apetyt?
Jak znosi pobyt w lecznicy?

ossett

Post » Wto paź 04, 2011 12:30 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

a moze ktos z miau niech zadzwoni do weta i sie dopyta i nam tutaj napisze. tylko,zeby kazdy tam zaraz nie dzwonil

lecznica TriVet wałbrzych
numer znajdziecie w google

kora78

Post » Wto paź 04, 2011 12:48 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

kora78 pisze:a moze ktos z miau niech zadzwoni do weta i sie dopyta i nam tutaj napisze. tylko,zeby kazdy tam zaraz nie dzwonil

lecznica TriVet wałbrzych
numer znajdziecie w google

Niech xmartix dzwoni i konkretnie pyta. Ja polegam na jej relacjach, ale wolałabym aby były dokładniejsze (i konkretne).
Forum jest publiczne, Bolko stał się publiczny, a więc TOZ nie powinien mieć tajemnic.

ossett

Post » Wto paź 04, 2011 12:52 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

jesli komus sie spieszy, to niech sam zadzwoni.
a jak chce dokladniejsze info to samemu tez moze wypytac o wszystko, co go frapuje.

nawet lepiej, jak obcy beda dzwonic, weci beda wiedziec, ze kot sie stal publiczny, moze dowie sie i prezes ksiaza, wiec moze jego stosunek do kocich spraw na zamku bedzie przychylniejszy kotom, pod publike.

kora78

Post » Wto paź 04, 2011 12:57 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

kora78 pisze:jesli komus sie spieszy, to niech sam zadzwoni.
a jak chce dokladniejsze info to samemu tez moze wypytac o wszystko, co go frapuje.

nawet lepiej, jak obcy beda dzwonic, weci beda wiedziec, ze kot sie stal publiczny, moze dowie sie i prezes ksiaza, wiec moze jego stosunek do kocich spraw na zamku bedzie przychylniejszy kotom, pod publike.

Nie klocmy sie :) przeciez wszyscy chca zeby Bolek wyzdrowial. Zdjecie zawsze fajnie zobaczyc, mam nadzieje, ze jego pyszczek wyglada lepiej :)

CheshireCat1

Post » Wto paź 04, 2011 13:09 Re: Książ,Wałbrzych-adopcje,sterylki - potrzebni wolontariusze!

ALe faktycznie, czym wiecej ludzi będzie dzwonić tym lepiej :ok:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

[poprzednia][następna]