Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
becia_73 pisze:Melduję,że dostałam bardzo miłe pw od Nezii, która podarowała kołdry itd..
Kurier (bardzo miły-Renifer odebrał wszystko więc będą miały na czym ogonki spać .
Tylko podobno dwie kołdry nie wprane ,dodane w ostatniej chwili..ale napisałam,że to nie problem
COCO-POZNAŃ pisze:Myslałam też o tej drobnej Muszce albo o tej nowej koteczce (szylce), boję się tylko, że jak wezmę starszego kociaka, to mogą się nie zgodzic z moją Coco (2 lata) i będzie problem. Wiadomo starszy kotek ma juz stwoje przyzwyczajenia, tego się boję...
COCO-POZNAŃ pisze:Myslałam też o tej drobnej Muszce albo o tej nowej koteczce (szylce), boję się tylko, że jak wezmę starszego kociaka, to mogą się nie zgodzic z moją Coco (2 lata) i będzie problem. Wiadomo starszy kotek ma juz stwoje przyzwyczajenia, tego się boję...
COCO-POZNAŃ pisze:Mozliwości izolacji nie mam bo mieszkam w kawalerce, ale moja Coco nie jest agresywna raczej ciekawska i zaczepna, więc mam nadzieję, że zaakceptuje towarzyszkę. Jakie byłyby możliwości transportu do Poznania (ewentualnie koszt zwrotu benzyny)?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], nfd, puszatek i 646 gości