Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Niestety już po odpoczynku.Dziś zaległości sprzątaniowe odrabiałam.Jak człowieka parę dni w chałupie nie ma to zaraz pięć centymetrów kurzu i podłoga żwirkiem zarąbana....Dywaniki w kudełkach....sama radocha.
vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:Niestety już po odpoczynku.Dziś zaległości sprzątaniowe odrabiałam.Jak człowieka parę dni w chałupie nie ma to zaraz pięć centymetrów kurzu i podłoga żwirkiem zarąbana....Dywaniki w kudełkach....sama radocha.
No coś ty, ja tak mam na co dzień.
I sie całkiem poważnie zastanawiam, po co ten kurz został stworzony...ani to estetyczne, ani potrzebne, ani pożyteczne.
vip0 pisze:U mnie kurz jest niezależnie od wyjazdów.
Chociaż dzisiaj sobie wykoncypowałam, że właśnie wyjadę sobie...kolegę odwiedzę we Wrocławiu...juz nie pamiętam, kiedy ostatnio gdzieś wyjeżdżałam, to bardzo dawno temu musiało być..
juana pisze:vip0 pisze:U mnie kurz jest niezależnie od wyjazdów.
Chociaż dzisiaj sobie wykoncypowałam, że właśnie wyjadę sobie...kolegę odwiedzę we Wrocławiu...juz nie pamiętam, kiedy ostatnio gdzieś wyjeżdżałam, to bardzo dawno temu musiało być..
No i jedź i się odstresuj. Czasami trzeba odpocząć od wszystkiego![]()
vip0 pisze:U mnie kurz jest niezależnie od wyjazdów.
kocurzyca41 pisze:vip0 pisze:U mnie kurz jest niezależnie od wyjazdów.
U mnie zasadniczo też jest,tylko jak jestem w domu to go na bieżąco załatwiam.A Wrocław....piękne miasto.I jak jeszcze kolega miły....to warto pojechać.
vip0 pisze:juana pisze:vip0 pisze:U mnie kurz jest niezależnie od wyjazdów.
No i jedź i się odstresuj. Czasami trzeba odpocząć od wszystkiego![]()
No czasem trzeba, sama wiem...tylko ja to jestem taka matka- polka, wydaje mi się, że wszystko sie beze mnie zawali.
kocurzyca41 pisze:Dobrze gadasz,święte słowa.Gosiu czasem człowiek musi ...inaczej się udusi.Częstochowa się nie zawali.Najwyżej po powrocie koci opr...Cię czeka.
vip0 pisze:Mario, bo myśmy się z ciocią Krzysią troszkę rozminęli ze zrozumieniem![]()
![]()
...i to chyba dlatego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 28 gości