vip0 pisze:Ale taka kupa to nie kupa....ja się poważnej zwartej kupy dopraszam...żeby było widać.
Czy kupy mogą być artystyczne... No, można by się teoretycznie postarać o taką fotkę...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vip0 pisze:Ale taka kupa to nie kupa....ja się poważnej zwartej kupy dopraszam...żeby było widać.
vip0 pisze:Ano Henio.
Ja go jeszcze pamiętam w innej formie...w kołnierzyku sobie chodził...miziak taki.
Może to tylko chwilowe " załamanie formy "...
juana pisze:vip0 pisze:Ale taka kupa to nie kupa....ja się poważnej zwartej kupy dopraszam...żeby było widać.
Czy kupy mogą być artystyczne... No, można by się teoretycznie postarać o taką fotkę...Ale na pewno artystyczne są miny Ryśka jak stawia qpala
![]()
vip0 pisze:Co by nie powiedzieć, wierzę, że Piotr zrobi wszystko, żeby Heniutka na tą prostą wyprowadzić...i też za to trzymam.
kamari pisze:vip0 pisze:Ano Henio.
Ja go jeszcze pamiętam w innej formie...w kołnierzyku sobie chodził...miziak taki.
Może to tylko chwilowe " załamanie formy "...
Z Heniutka miziak wielkiTakie małe / duże cudo. Cholera...nie chcę znowu wszczynać dyskusji, ale już na drugi dzień żałowałam, że go oddałam. Męzulo też, bo Heniek lubił na nim spać
![]()
Ale co się stało, to się nie odstanie. Cały czas śledzę losy Henia i trzymam wielkie kciuki, żeby Pcimol go wyprowadził na prostą
kamari pisze:juana pisze:vip0 pisze:Ale taka kupa to nie kupa....ja się poważnej zwartej kupy dopraszam...żeby było widać.
Czy kupy mogą być artystyczne... No, można by się teoretycznie postarać o taką fotkę...Ale na pewno artystyczne są miny Ryśka jak stawia qpala
![]()
Mało, że artystyczne, mogą być piękneTaka na przykład kupina Niusi po dwóch dniach absencji...no cudo
kamari pisze:vip0 pisze:Co by nie powiedzieć, wierzę, że Piotr zrobi wszystko, żeby Heniutka na tą prostą wyprowadzić...i też za to trzymam.
Wielkie kciuki za to![]()
![]()
![]()
A czy kupina może być nie Niusiowa, bo coś czuję....
juana pisze:kamari pisze:juana pisze:vip0 pisze:Ale taka kupa to nie kupa....ja się poważnej zwartej kupy dopraszam...żeby było widać.
![]()
Mało, że artystyczne, mogą być piękneTaka na przykład kupina Niusi po dwóch dniach absencji...no cudo
![]()
![]()
Masz rację- qpale są też piękne po np kilku dniach rozwolnieniai wracają do normy
kocurzyca41 pisze:Bry wieczór Gosiu z wilkami i królewną.....Ale wdepnęłam....w kocie g....o.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter, Marmotka, Talka i 29 gości