Moderator: Moderatorzy
PcimOlki pisze:Henio, w przeciwieństwie do Olka, pije wodę masywnie pomimo nawadniania. Zasikuje kuwetę jak 3 koty łącznie. Mam mu jeszcze zwiększyć przepływ wody? - mam wątpliwości. Może dr. Jonkisz jeszcze coś wymyśli.
Mnie interesuje skąd monocytoza. Rzeczywista, czy błąd oznaczenia. Możliwe przyczyny.
casica pisze:PcimOlki pisze:Henio, w przeciwieństwie do Olka, pije wodę masywnie pomimo nawadniania. Zasikuje kuwetę jak 3 koty łącznie. Mam mu jeszcze zwiększyć przepływ wody? - mam wątpliwości. Może dr. Jonkisz jeszcze coś wymyśli.
Mnie interesuje skąd monocytoza. Rzeczywista, czy błąd oznaczenia. Możliwe przyczyny.
Ja bym mu zwiększyła.
Tak wynika z mojego doświadczenia z Puti. Ale może wet faktycznie coś wymyśli. Oby
najszczesliwsza pisze:Nerkowcy pewnie wiedzą.
Czy kot może rzygać dalej po tym czymś na "M" przeciw wymiotom?
PcimOlki pisze:najszczesliwsza pisze:Nerkowcy pewnie wiedzą.
Azorowi należy zrobić biochemię.
najszczesliwsza pisze:Nerkowcy pewnie wiedzą.
PcimOlki pisze:(...)
Miodalik pisze:...
Czy to mozliwe, ze obecne wyniki Henia sa efektem jego przejsc w ostatnim czasie ? I ze Twoje wysilki jeszcze nie przyniosly efektow bo czas, ktory minal od ich rozpoczecia byl zbyt krotki ?
1969ak pisze:Słonko - czy oprócz LRS jeszcze coś dajesz?
PcimOlki pisze: Henio odchodzi
Slonko_Łódź pisze:...PcimOlki pisze: Henio odchodzi
Gdyby tak było to Yenna już odeszła dawno.... A próbowaliście probiotyków- może jednak azodyl? Bo wiesz- za jakiś czas to on już faktycznie nie zdąży zadziałać... I ja też bym wymuszała diurezę tak jak casica pisze. Ja tak przynajmniej zrobiłam z Yenną.
pixie65 pisze:Po co Waszym zdaniem "wymuszać diurezę" skoro PcimOlki pisze, że Henio leje jak sikawka? I skoro nerki nie pracują tak, jak powinny czyli - nie filtrują? To nie jest zasikany materac, który trzeba "przelać", żeby go "wypłukać".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości