Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 06, 2010 14:04 Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Od początku podaje mojemu kotu mokrą karmę firmy Whiskas Junior, ale znajoma polecała mi karmę Winstona. Mówiła że jest tańsza od Whiskasa, ma mniej konserwantów i jest zdrowsza. Czy to prawda? Co myślicie o tej karmie?

kociara16

Od: Nie sty 24, 2010 12:50

Post » Sob lut 06, 2010 23:17 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

ta karma jest niemiecka i nie zawiera konserwantów, tak pisze na opakowaniu, bo akurat znam ten język i co powiem wszystkie koty jedzą ją chętnie, moje whiskasa ani kit kata nie jedzą już dawno, staram się dawać świeże mięsko a z karm tylko ta...
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Sob lut 06, 2010 23:24 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Moim kociastym też smakuje,ale jak jest z jej jakością to nie wiem

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

Post » Sob lut 06, 2010 23:48 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

kociara16 pisze:Od początku podaje mojemu kotu mokrą karmę firmy Whiskas Junior, ale znajoma polecała mi karmę Winstona. Mówiła że jest tańsza od Whiskasa, ma mniej konserwantów i jest zdrowsza. Czy to prawda? Co myślicie o tej karmie?

A nie lepiej karmić mięsem?

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lut 07, 2010 0:02 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

ja karmię mięskiem, a tę w sporadycznych awaryjnych przypadkach, zresztą kotki uwielbiają nade wszystko na świecie świeże mięsko
ObrazekObrazek
Obrazek

Kocia Lady

Od: Wto sie 18, 2009 22:11

Post » Pon paź 03, 2011 11:31 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Tutaj macie zniżki na tę karmę do wykorzystania do końca października można korzystać wielokrotnie wystarczy wydrukować, albo spisać nr kodu kreskowego i dać kasjerce.:D

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

swerty98

Od: Pon paź 03, 2011 11:26

Post » Pon paź 03, 2011 11:40 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

mój przesmradzacz na początku też tylko tego winstona juniora jadł - z whiskasa to wode zlizał. ale ostatnio cos wybrzydza, nie zjada jak przedtem - jak zje to po troszku. kupiłam zapas tego i jak nie będzie chciał jeść ani ten kot którego na dniach mam miec to na działce wyłoże bo tam przychodzi jeden grubas (nie bezdomny) na harende to pewnie zje albo matka z 3jka kociąt.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon paź 03, 2011 12:26 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

jest jeszcze karma 'optymalna dieta' w rossmanie-czasem daję,winstona też.
z rossmana jednak biorę zwierzakom najwięcej przysmaczków,za kiełbaskami i przysmakiem serowym szaleją,szczury bardzo lubią marchewkowe chrupki.
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon paź 03, 2011 12:33 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

No to mam nadzieję że kupony się przydadzą:D teraz dodatkowo jest promocja saszetki są po 79gr a puszki po 1.79 i można skorzystać z kuponu tak więc promocje się łączą to naprawdę się opłaca:D

swerty98

Od: Pon paź 03, 2011 11:26

Post » Pon paź 03, 2011 12:46 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Z Winstona często podaję paszteciki - przynajmniej kawałki mięsa w nich widać. Zresztą to jedna z baaaardzo niewielu mokrych karm, którą moja Tośka w ogóle ruszy (ona tylko suche :roll: a mięsko beee). Właściwie to daję Animondę pół na pół z winstonem albo gurmetem, żeby Kociaste nie przyzwyczajały się tylko do jednej, plus oczywiście suche, surowizna i czasami gotowany kurczak.
Obrazek

Gochulec

Od: Pon maja 30, 2011 12:49

Post » Pon paź 03, 2011 14:09 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Nie słyszałam o Winstonie. Czy możecie podać skład tej karmy? Chodzi mi o procentową zawartość mięsa (jakie to mięso?) i innych składników? Czy to karma klasy premium?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon paź 03, 2011 14:16 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Tak naprawdę to jest to "byleco", 4 % mięsa, zboża ...itd.Cena jest jednak bardzo atrakcyjna, niecała złotówka za saszetkę, to zależy od promocji.Te w złotych opakowaniach mają nieco lepszy skład, ale są droższe."Optymalna Dieta", ma 8 % mięsa, ale teraz jest inna wersja, już mięsa mniej.Nie nadaje się to, aby było podstawą diety, ja kupuję od czasu do czasu, bo karmię głównie mięsem i suchą karmą, takie coś więc może być.Gourmety mają też 4% mięsa, ładniejsze opakowanie, felixy tak samo, ale są dużo droższe.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 03, 2011 15:54 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 03, 2011 16:03 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

coś musi mieć w sobie ta karma bo koty to jedzą - mój to je, tego co dzis znalazłam tez zjadł dwie porcje.
napisane jest, że to kurczak ale mi tuńczykiem daje :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon paź 03, 2011 16:53 Re: Co sądzicie na temat mokrej karmy Winston?

ewar pisze:Tak naprawdę to jest to "byleco", 4 % mięsa, zboża ...itd.Cena jest jednak bardzo atrakcyjna, niecała złotówka za saszetkę, to zależy od promocji.Te w złotych opakowaniach mają nieco lepszy skład, ale są droższe."Optymalna Dieta", ma 8 % mięsa, ale teraz jest inna wersja, już mięsa mniej.Nie nadaje się to, aby było podstawą diety, ja kupuję od czasu do czasu, bo karmię głównie mięsem i suchą karmą, takie coś więc może być.Gourmety mają też 4% mięsa, ładniejsze opakowanie, felixy tak samo, ale są dużo droższe.

no własnie nie jest to tylko 4% mięsa,tylko więcej-skład bym porównywała z Perfect Fit albo Purina One.
wiadomo,przygotowywane z myślą o szwabskim rynku...
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

[następna]