Kupony rabatowe na karmę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 03, 2011 11:29 Kupony rabatowe na karmę!

jeśli ktoś z Was stosuje karmy Winston to ciekawe zniżki mam, wystarczy wydrukować i dać kasjerce w kasie albo podać kod ten z numeru kreskowego, kody są wielokrotnego użytku. Jeśli ktoś chce jakieś inne kody do ROSSMANNA to pisać na PW chętnie się podzielę.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowano Pon paź 03, 2011 23:18 przez swerty98, łącznie edytowano 1 raz

swerty98

Od: Pon paź 03, 2011 11:26

Post » Pon paź 03, 2011 13:31 Re: Kupony rabatowe na karmę!

hej,
korzystałaś/łeś już z tych kuponów? bez problemu są one akceptowane w Rossmanie?
Parę osób mi znajomych się dopytuję w jaki sposób to jest realizowane - wrzucam do koszyka 8 sztuk i przy kasie - pokazuję kupon, czy wrzucam 4 a przy kasie proszę o dodatkowe 4 za 1 zł. Możesz coś więcej napisac?
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32

Post » Pon paź 03, 2011 21:57 Re: Kupony rabatowe na karmę!

Ok już mówię, bierzesz 8 do koszyka i dajesz kupon kasjerka nabija wszystkie a potem kupon i się odejmuje automatycznie. Jak kasjerka Ci zabierze kupon to nie ma problemu drukujesz jeszcze raz i możesz do końca października korzystać jak chcesz mogę Ci wysłać na maila żebys miała łatwiejszy dostep do nich i mogę też wysłać inne kupony. Nie wiem tylko czy np jak weżmiesz 16 saszetek i dasz jeden kupon to czy odejmie podwójnie czy trzeba dwa razy. odezwij sie

swerty98

Od: Pon paź 03, 2011 11:26

Post » Wto paź 04, 2011 8:09 Re: Kupony rabatowe na karmę!

swerty98 bardzo dziękuję Ci za informację i już piszę pw :ok:
Obrazek

AniaU

Od: Czw wrz 30, 2010 11:32