Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vega013 pisze:Cicha podczytywaczka ujawnia się z kciukami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Kasia,co to znaczy eozynofilowego zapalenia jelit?Ja też przed wetem wiedziałam że moja ma zapalenie jelit,co zostało potwierdzone.
to jeden z rodzajów zapalenia jelit, mogą być wirusowe, bakteryjne,grzybicze, krwotoczne, martwicze i też eozynofilowe ... (i pewnie jszcze z tysiąc innych rodzajów). W każdym rodzaju inna przyczyna je wywołuje i czym innym się leczy. To podejrzewane u Ziabolka sterydami, a nie antybiotykami, które brał do tej pory...mało wiem na ten temat, ale ten rodzaj zapalenia ma jakiś związek z rypnięciem się układu immunologicznego (choroba z autoagresji organizmu???) Muszę się douczyć ...stąd te eozynofile gromadzą się tam, gdzie ich być nie powinno .
vailet pisze:Kasia,ja wygooglowałam bo wtedy nie odpowiedziałaś i ja czytałam o dwóch eozynofilowe i jakoś na p(ciągle zapominam)
katarzyna1207 pisze:vailet pisze:Kasia,ja wygooglowałam bo wtedy nie odpowiedziałaś i ja czytałam o dwóch eozynofilowe i jakoś na p(ciągle zapominam)
pewnie masz na myśli plazmocytarne zapalenie ...
równie paskudne ...
Broszka pisze:co tu taka cisza?
jest już nowy wątek?
katarzyna1207 pisze:Broszka pisze:co tu taka cisza?
jest już nowy wątek?
nie ma ....
Nie pisałam, bo nie było źle ... ale dzisiaj nad ranem były paskudne wymioty z b. dużą ilością śluzu i krwawym skrzepem ...i w kupie to samo ...Mam nadzieję, że to jednorazowe ...
Gibutkowa pisze:Bo Kasia to twarda kobita jest a i Ziabol się nie daje
Gibutkowa pisze:Bo Kasia to twarda kobita jest a i Ziabol się nie daje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 824 gości