a zdjęcie iście artystyczne...jest kupina...a jej wcale nie widać

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puszatek pisze:mój wet chirurg...to też dr Krzysio
Bianka 4 pisze:kamari pisze:Kocham faceta
Coś mi się wydaje, że nie Ty jedna. My też go kochamyza jego pomysły i odwagę wdrażania ich w życie.
vip0 pisze:puszatek pisze:mój wet chirurg...to też dr Krzysio
Trza Marysi na słowo uwierzyć..w końcu nie mamy też pewności, że ta różowa górka to Niusia...
A kupę Maria zjarała.
kamari pisze:Dobra, jutro będzie kupina sote :ok: A będze na pewno, bo mi się na wieczór Niuśka rozszalała, czyli funkcjonuje normalnie![]()
"Daj jeść, daj jeść, to ci taką piękną kupinę zrobię... "
kamari pisze:Dobra, jutro będzie kupina sote :ok: A będze na pewno, bo mi się na wieczór Niuśka rozszalała, czyli funkcjonuje normalnie![]()
"Daj jeść, daj jeść, to ci taką piękną kupinę zrobię... "
joluka pisze:Mario - wybacz proszę, że wetnę się na Twój wątek z moim problemem, ale nie wiem, gdzie szukać rady...Liczę na Twoje doświadczenie i pomoc licznych odwiedzających!
Mam problem z ciumkaczem![]()
- mały nasz tymczasek Migdałek godzinami potrafi ssać i memlać uszka swojej siostrzyczki Morelki
. Jeśli ktoś z nas jest w pokoju rozdzielamy je wówczas i zajmujemy Migdałka zabawą lub podsuwamy mu zabawkę - ale w czasie naszej nieobecności i w nocy uszka małej są po prostu maltretowane!
Nie pomogło posmarowanie uszu Morelki sokiem z cytryny, roztworem pieprzu...- pomysły w tym zakresie bardzo mile widziane!
Na tych zdjęciach Morelki widać jej uszka, tuż po wymemlaniu przez Migdałka...![]()
- nie wiem, co z tym robić!
![]()
(tak jeszcze na marginesie - macie ostatnio z forum taki problem jak ja? wylogowuje mnie notorycznie - nie jestem w stanie nawet jednej wiadomości napisać, żeby mnie z trzy razy nie wyrzuciło w kosmos- już kilka wpisanych odpowiedzi straciłam wieczorem - może jestem na cenzurowanym...?
![]()
)
Luna53 pisze:Zmienie temat bo koniecznie musze sie pochwalic - nareszcie potrafie wstawiac zdjecia![]()
Pamietacie to "bezludzie" gdzie jechalam na wakacje ?
poldzikie krowy ? (co uwielbiaja jablka)![]()
sarenki chodzace po ogrodzie ?
i kilogramy grzybow ?
Nareszcie moge Wam to pokazac
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Silverblue, zuzia115 i 10 gości