A Mimi nie czekając na mnie zeszła sobie z łożka i sama się posilila rosołkiem i kurczaczkiem.Zuch dziewczynka.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Musze przyznać że koty mam niezawodne.Juz drugi raz Ciocia Myszka i wujek Maciuś okazały serce i opiekę maluszkowi.Pierwszego odchowały Babelka, teraz czas na Mimi.Z Mimi mam niewiele roboty.Tylko karmienie i zakraplanie.Kiedy zaczyna się krecić w kółko sadzam ją do kuwetki.Wczoraj zrobiła dwa razy siusiu i w nocy kupkę.Kupka zdrowiutka ładna.Taka jak trzeba.Nie ma wypukłości w miejscach oczek.Kicia duzo strzyże uszkami.Czasem kreci się w kółko zanim pójdzie do przodu.Obawiam sie najgorszego.Zakraplam cały czas licząc ,że może jednak jeszcze coś ocalało.![]()
-
-
-
-
-
-
To chyba niedobrze?iza71koty pisze:Ta sucha karma co nam kupiła Key_west jest barwiona.
Izo, masz niesamowite kotyiza71koty pisze:Musze przyznać że koty mam niezawodne.Juz drugi raz Ciocia Myszka i wujek Maciuś okazały serce i opiekę maluszkowi.Pierwszego odchowały Babelka, teraz czas na Mimi.Z Mimi mam niewiele roboty.Tylko karmienie i zakraplanie.Kiedy zaczyna się krecić w kółko sadzam ją do kuwetki.Wczoraj zrobiła dwa razy siusiu i w nocy kupkę.Kupka zdrowiutka ładna.Taka jak trzeba.Nie ma wypukłości w miejscach oczek.Kicia duzo strzyże uszkami.Czasem kreci się w kółko zanim pójdzie do przodu.Obawiam sie najgorszego.Zakraplam cały czas licząc ,że może jednak jeszcze coś ocalało.![]()
-
-
-
-
-
-
Wiora, jak twój kiciuś?wiora pisze:Nie mogę sobie miejsca dzis znaleźć
key_west pisze:Wiora, jak twój kiciuś?wiora pisze:Nie mogę sobie miejsca dzis znaleźć
skarbonka pisze:miała wielkie szczęście, że ją znalazłaś nie wyobrażam sobie co by się z nią stało gdyby nie Ty..
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, LimLim, puszatek i 344 gości