Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.SZCZECIN - Tymczasy potrzebne.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 13:46 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Odpoczynek w ciepłym napewno dobrze jej zrobi.

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob paź 01, 2011 13:46 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

wiora pisze:Szkoda kiciulki,takie malenstwo a juz tyle bólu zaznała :(
Bede mocno kciuki trzymać ay się jej poprawiło.
Izka ja teraz wpsomóc nie moge ,bo 'spłukałam' się doszczetnie wczoraj u weta :(

Wiora.Ale tu nie ma co wspomagać.W poniedziałek dostanę pieniażki od Męża to zakupie i te drugie kropelki i mleko dla niemowlat.Kicia otrzymała Pomoc.Ma cieplo,sucho, usunęłam jaja much.Wiem co robić.Nauczyłam sie przy Zuszkach.Ona jest za malutka na leki.Dostanie to co Zuszki.Albo z tego wyjdzie albo nie.Chwilowo nie wiem czy są oczka,bo nic nie widać pod spodem.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Sob paź 01, 2011 13:53 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Jezu, znow dramat, ale i nadzieja w tle.
taki maluszek. :(
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob paź 01, 2011 16:07 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Mimi znaleziona wczoraj.

Wstała przed chwilka.Zjadła.Przemyłam i zakropliłam oczka.Nie ma siuu ani kupki przy masowaniu.Może brzuszek jeszcze zbyt pusty i nie pracuje.Nie wiem czy sama juz potrafi zrobić.Czuć każdą kosteczkę pod palcami. :|

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Sob paź 01, 2011 16:27 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

ale ona jest sliczna, te stopki :1luvu:

Ona ma oczka, chore, to widac, ale moze cos da sie zrobic?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Sob paź 01, 2011 16:45 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Prześliczna kluseczka :1luvu:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Sob paź 01, 2011 19:32 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Jaka słodka biedulka :(
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob paź 01, 2011 20:44 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Ależ maleństwo... :|

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie paź 02, 2011 11:15 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Musze przyznać że koty mam niezawodne.Juz drugi raz Ciocia Myszka i wujek Maciuś okazały serce i opiekę maluszkowi.Pierwszego odchowały Babelka, teraz czas na Mimi.Z Mimi mam niewiele roboty.Tylko karmienie i zakraplanie.Kiedy zaczyna się krecić w kółko sadzam ją do kuwetki.Wczoraj zrobiła dwa razy siusiu i w nocy kupkę.Kupka zdrowiutka ładna.Taka jak trzeba.Nie ma wypukłości w miejscach oczek.Kicia duzo strzyże uszkami.Czasem kreci się w kółko zanim pójdzie do przodu.Obawiam sie najgorszego.Zakraplam cały czas licząc ,że może jednak jeszcze coś ocalało. :|

Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek
Obrazek-Obrazek-Obrazek

iza71koty

Post » Nie paź 02, 2011 11:35 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Pozdrawiam niedzielnie wszystkich :1luvu: : Mało piszę,ale cały czas czytam i myślę o Was.Śliczne biedne maleństwo.Nie wiem,czy dobrze widzę,ale jakby oczka prześwitywały.albo widzę to co bym chciała widzieć :roll: Głaski i kciuki za zdrowie małej i wszystkich futrzaków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
.Wiora trzymaj się :ok: :1luvu:
Ostatnio edytowano Nie paź 02, 2011 11:43 przez welina, łącznie edytowano 1 raz

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Nie paź 02, 2011 11:43 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Pozdrawiam Ewa. :D

Raczej to nie oczka prześwitują.Obejrzałam to dokładnie.W miejscu oczek jest zupełnie płasko.Nic nie wyczuwa sie pod palcami. :| Myślę że prześwituje pozostałość i błona po oczkach.No nic zobaczymy co wyjdzie. :roll:

Niby tak to wygląda na 6 zdjęciu.Ale porównaj je z 4.Światło tak się po prostu odbiło.

iza71koty

Post » Nie paź 02, 2011 11:50 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

iza71koty pisze:Pozdrawiam Ewa. :D

Raczej to nie oczka prześwitują.Obejrzałam to dokładnie.W miejscu oczek jest zupełnie płasko.Nic nie wyczuwa sie pod palcami. :| Myślę że prześwituje pozostałość i błona po oczkach.No nic zobaczymy co wyjdzie. :roll:

Pewnie zobaczyłam-co chciałabym zobaczyć :roll: .Aby przeżyło to najważniejsze.Niektórzy pomyślą odwrotnie.Moim skromnym zdaniem tak i ludzie jak i zwierzęta mają prawo do życia-niepełnosprawni też. :ok: Więc malutka zdrowiej :1luvu: :1luvu: :1luvu:

welina

Post » Nie paź 02, 2011 12:02 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Też chciałabym zobaczyć. :roll: Żeby chociaż jedno ocalało ,to już zawsze coś.Jednak jak zakraplam i przemywam to niestety tracę nadzieję.Zwłaszcza po tym jak widzę jak się zachowuje.Zaczynam wątpić ...coraz bardziej. :|

Moje koty potrafią żyć w zgodzie.Opiekowac sie sobą nawzajem.Okazują sobie wiele troski.Myślę że to dla Mimi sporo znaczy.Jeśli nikt jej nie wyrzucił a została odtrącona przez biologiczna matkę z powodu choroby i ułomności, to chociaż tutaj dostanie trochę ciepła.No i mam nadzieję przeżyje.Tam odeszłaby już z powodu wychłodzenia.I głodu oczywiście.Siedziała skulona na betonowym chodniku. :|

iza71koty

Post » Nie paź 02, 2011 12:10 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Prawdopodobnie matka odrzuciła :( Szczęście,że ją znalazłaś i masz opiekuńcze koty.U mnie w domu niestety ani jeden nie ma instynktu macierzyńskiego,ale Lajla jest przebojowa i daje sobie radę. :lol:

welina

Post » Nie paź 02, 2011 12:17 Re: Widzę,czuję.Mam Dusze i Serce.Nas kotów jest wiele.SZCZECIN

Tak w pokoju gdzie śpię, mam takie trzy super opiekuńcze kotki.Kiedy pojawił się Bąbelek ,prawie wyrywały go sobie ,bo każda chciała być matką i każda czuła się za niego odpowiedzialna.Doszło nawet do tego że raz się o niego pobiły.Potem podzieliły się robotą.Jedna go pielęgnowała, druga z nim jadła a trzecia bawiła się i uczyła kocich sztuczek.

Nietrudno było nie znależć Mimi.Krzyczała w niebo głosy. :|

iza71koty

[poprzednia][następna]