Młode dzikie koty! woj wlkp.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 19:58 Młode dzikie koty! woj wlkp.

Otóż niedaleko mnie w domu(trwa tam budowa , ale robotnicy nie są codziennie) mieszkają młodziutkie dzikie koty. Koty są bardzo dzikie ! Na mój widok uciekają. Dzisiaj zaniosłam im jedzenie , później zobaczę czy zjadły.

Nie wiem ile ich jest ,ale na pewno 3 , dwa z nich są czarne z jakimiś lekkimi białymi znaczeniami mogą mieć około 3 miesięcy , jeden jest biało szary , wygląda na dorosłego kota. Nie wiem jakiej są płci i raczej nie mam możliwości się dowiedzieć.

Ja to widzę tak : Koty trzeba złapać wykastrować i wypuścić z powrotem na wolność , najlepiej tu gdzie teraz są. Ja mogę po ich wypuszczeniu dokarmiać je . Raczej wątpię ,żeby te koty dały się oswoić. Trzeba coś zrobić , nie długo przyjdzie zima i już nie będzie tak kolorowy.

Ja niestety nie jestem w stanie zafundować im sterylki , a jedzenie które będę mogła im zapewnić to raczej nie będzie jakości royal'a tylko jakaś marketówka. Potrzebna jest osoba , która sie tym zajmie tak na serio , ja zawsze mogę pomóc , to dla mnie żaden problem. Sama bym się tym zajęła , ale jestem niepełnoletnia.

Jagoodkaxd

Od: Pt wrz 30, 2011 19:45

Post » Pt wrz 30, 2011 22:54 Re: Młode dzikie koty! woj wlkp.

Przenoszę na Koty.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Sob paź 01, 2011 7:09 Re: Młode dzikie koty! woj wlkp.

Odnoszę wrażenie, że ten wątek to prowokacja "starego miauowicza" mająca związek z ostatnimi, burzliwymi dyskusjami na forum.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Sob paź 01, 2011 12:51 Re: Młode dzikie koty! woj wlkp.

Na forum jestem zarejestrowana pierwszy raz i nie mam pojęcia o jaki burzliwy temat chodzi. Jestem raczej bardziej psiarą niż kociarą , ale chce pomóc tym kotką , a najbardziej zależy mi na tym ,żeby te koty sie nie rozmnażały. Jestem wolontariuszką w schronisku i mam pojęcie ile kotów potrzebuje domu , dlatego chce ,aby te koty się nie rozmnożyły .

Jagoodkaxd

Od: Pt wrz 30, 2011 19:45

Post » Sob paź 01, 2011 13:17 Re: Młode dzikie koty! woj wlkp.

Jeżeli mają 3 miesiące to chyba trochę za wcześnie jak na sterylkę....
Obrazek

Amanli

Od: Wto sie 23, 2011 17:23