PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 18:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

dolabra pisze:Etiopia, Ty to masz przemarsz nieszczęść kobito...
wysłałam kopertę dla Dziuni, może choć jej się polepszy..
może majencja by coś pomogła ponpon miał kłopoty z Tatą to telefonicznie właściwie zdiagnozowała..
może warto jej zapytać..

Ano mam :cry:
Rękę mi dzisiaj po raz kolejny cieli po raz kolejny sączki płukanie igłą z oliwką itp. atrakcje ......
Czuje się do doopy :cry: :cry:

A najgorsze jest w tym że te goopie doktory nie umieją interpretować antybiotykogramu .... :cry: :cry:

Dziuniek tak sobie i żeby nam za wesoło nie było ma infekcje dróg moczowych - krwiomocz oraz leukocyty i liczne nabłonki........
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt wrz 30, 2011 19:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Etiopia pisze:
dolabra pisze:Etiopia, Ty to masz przemarsz nieszczęść kobito...
wysłałam kopertę dla Dziuni, może choć jej się polepszy..
może majencja by coś pomogła ponpon miał kłopoty z Tatą to telefonicznie właściwie zdiagnozowała..
może warto jej zapytać..

Ano mam :cry:
Rękę mi dzisiaj po raz kolejny cieli po raz kolejny sączki płukanie igłą z oliwką itp. atrakcje ......
Czuje się do doopy :cry: :cry:

A najgorsze jest w tym że te goopie doktory nie umieją interpretować antybiotykogramu .... :cry: :cry:

Dziuniek tak sobie i żeby nam za wesoło nie było ma infekcje dróg moczowych - krwiomocz oraz leukocyty i liczne nabłonki........

O biedna ty... :( Się czuj przytulona.Obrazek

Moja Zuzia dzisiaj znowu odstawiła rzyganie. Jest zielonkawa i widać, że bardzo źle się czuje. Martwię się. Musiałam zadzwonić po brata, żeby psa wyprowadził, bo się boję ją samą zostawić :?

Pan, który przyszedł do Cizi bardzo fajny, ale Cizia się nie popisała; uciekała, (jak zwykle) nie chciała się dać pogłaskać, pan się lekko zniechęcił i powiedział , że się zastanowi - gdybym chciała oddać Pompona, to by go brał od razu - Pompon zaprezentował wszystkie swoje wdzięki, pan zdecydowanie mu się podobał i wzajemnie. Frędzel dosiadł pana i domówił zejścia - też pan chciał go brać, ale nie dałam :mrgreen: A Cizia podobała mu się bardzo z urody, niestety, nie bardzo z zachowania. Ma się do jutra określić. :roll: Jeszcze jest nadzieja, bo domek cudny, doświadczony, idealny :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt wrz 30, 2011 19:15 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Za Zuzię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
pomponmama pisze: Ma się do jutra określić. :roll: Jeszcze jest nadzieja, bo domek cudny, doświadczony, idealny :?
To :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pt wrz 30, 2011 19:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Vill...Alleluja :mrgreen: :ok: Biedactwo nasze Prezesowe wyplute na wylot ale jesteś już nami i pozostań :ok: :ok: :ok:

Pomponammo - biedna Zuzia - i w takich chwilach fajnie, że ma się rodzinę...Mój TZ nie ma już nikogo, tzn nie ma rodziców a że był jedynakiem więc jest teraz sam jak palec. Bardzo mu współczuję i nie wiem co ja bym czuła, gdybym nie miała nikogo...Tak więc mała agitacja do matek jedynaków-zróbcie drugie, nie dla was - dla dziecka.

Etiopio...nie wiem co mam napisać. Choróbska się was trzymają jak rzep psiego ogona. Kiedy odpuszczą? trzymam kciuki za Ciebie i Dziunię :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt wrz 30, 2011 19:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Asia_Siunia pisze:Vill...Alleluja :mrgreen: :ok: Tak więc mała agitacja do matek jedynaków-zróbcie drugie, nie dla was - dla dziecka.
Najszczersza prawda :ok: To pisałam ja- jedynaczka 8)
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 30, 2011 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Shira- jaki cudny jesienny banerek :1luvu:

Asia_Siunia

Post » Pt wrz 30, 2011 20:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Dzięki - to babajaga mi taki zrobiła :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Pt wrz 30, 2011 21:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Dziewczyny, prośba nie w swoim imieniu ale prośba ...
Jeśli nie głosowałyście jeszcze na kv na kandydata dogomanii , to zagłosujcie proszę, bo chyba im się nie uda wygrać ...dziś koniec głosowania,a przewaga minimalna i spada
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... 1a7743dd16
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pt wrz 30, 2011 21:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Karina wrzeszczała do 4 rano...
I zaczyna znowu.....
A ja muszę jutro wstać o 5 rano i być przytomna 8O
Ratunku....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt wrz 30, 2011 21:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

becia_73 pisze:Dziewczyny, prośba nie w swoim imieniu ale prośba ...
Jeśli nie głosowałyście jeszcze na kv na kandydata dogomanii , to zagłosujcie proszę, bo chyba im się nie uda wygrać ...dziś koniec głosowania,a przewaga minimalna i spada

Beciu - a na kogo głosować?

Joarkadio - współczuję. Karinka płacze bo ma kolki? Jeśli tak, to nich jakaś dobra dusza z forum z zagramanicy ściągni ci kropelki Sab-Simplex...Albo z apteki Debridath - działa tez uspokajająco-nasennie+przeciwkolkowo

Asia_Siunia

Post » Pt wrz 30, 2011 21:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

Już nie wiem czemu płacze.... sab mam, stosuje, ale nadal ryczy jak opętana......
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pt wrz 30, 2011 21:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

becia_73 pisze:Dziewczyny, prośba nie w swoim imieniu ale prośba ...

Kandydatem dogo jest "Prywatne przytulisko znajdki koło Radzymina". Moim zdaniem sprawa jest poważna, bo dla "znajdków" to być albo nie być.
Kontrkandydat nie jest w tak tragicznej sytuacji, natomiast mocno zastanawia mnie jak to możliwe, że w ciągu godziny przybyło im ponad 100 głosów 8O

EDIT: a tak a propos głosowania: widzę, że w Pakcie najprawdopodobniej zostaną wybrani Uns i Agn, więc wstrzymam się od głosu, żeby uniknąć rozdwojenia jaźni ;) Tym bardziej, że zalegam... :oops: Jeszcze spłacam długi za sterylkę Rudej, ale lada moment budżet mi się wyprostuje i nadrobię.

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Sob paź 01, 2011 6:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

joarkadia pisze:Już nie wiem czemu płacze.... sab mam, stosuje, ale nadal ryczy jak opętana......

Ewidentnie ją boli. Biedne maleństwo. :( Czasem te kropelki nie pomagają tak do końca. Moja Zazulka też miała kolki przez pierwsze trzy miesiące, tyle, że w ciągu dnia. Nocą spała jak zabita, a w ciągu dnia ja z bolącym tyłkiem waliłam kilometry z wózkiem, bo dziecię na dworze usypiało od razu (pod warunkiem, że wózek był w ruchu - jak usiadłam to się budziła :twisted: ) Dzięki temu schudłam po ciąży w dwa miesiące 8) Ale Zuzia umęczyła się strasznie, aż mi siniała od tego krzyku. Pomagało na chwilę odpowietrzenie za pomocą kanki - może spróbuj?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob paź 01, 2011 11:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

A ja chyba jednak nie zmartwychwstałam, tylko dogorywam....
Moooooorbitaluuuuuuuuuuuu

Bolą mnie wszystkie flaki. Na sam zapach jedzenia mi się cofa. Wypić mogłabym i wiadro, ale nie wiem czego, bo po czymkolwiek bebechy bolą. I dostałam okres.
Acha.... Kroplówki mi nikt nie podłączy, bo jestem tak pokuta, że nie ma gdzie. Już podczas wczorajszej żyła mi trzasła... Auć...
A byłam wczoraj w robocie i dzięki fantastycznej postawie mojego szefa musiałam być poza domem 11 h, bo mu się chciało wnikliwą inwenturę robić.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Sob paź 01, 2011 11:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - wrześniowi kandydaci

villemo5 pisze:A ja chyba jednak nie zmartwychwstałam, tylko dogorywam....
Moooooorbitaluuuuuuuuuuuu

Bolą mnie wszystkie flaki. Na sam zapach jedzenia mi się cofa. Wypić mogłabym i wiadro, ale nie wiem czego, bo po czymkolwiek bebechy bolą. I dostałam okres.
Acha.... Kroplówki mi nikt nie podłączy, bo jestem tak pokuta, że nie ma gdzie. Już podczas wczorajszej żyła mi trzasła... Auć...
A byłam wczoraj w robocie i dzięki fantastycznej postawie mojego szefa musiałam być poza domem 11 h, bo mu się chciało wnikliwą inwenturę robić.

Villemo przytulam

A szefunia to niech .....przesra
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

[poprzednia][następna]