Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bazyliszkowa pisze:Mądry, ale straszny wrażliwiec.
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z bandą.Mało się odzywam,bo siedzę w głuszy i grzybki zbieram.Mózg odpoczywa.
vip0 pisze:Bry ciotkom!
" Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ". Normalnie to bym powiedziała owemu panu kilka słów prawdy, bo wina była ewidentnie jego, ale ta gówniara mnie powaliła. Wytrzeszczyłam na niego oczy, a on coś tam jeszcze pomamrał i pojechał dalej...
jokototo pisze:vip0 pisze:Bry ciotkom!
" Cholera jasna, gówniaro jedna, patrz jak chodzisz, zabiłabyś człowieka !!! ". Normalnie to bym powiedziała owemu panu kilka słów prawdy, bo wina była ewidentnie jego, ale ta gówniara mnie powaliła. Wytrzeszczyłam na niego oczy, a on coś tam jeszcze pomamrał i pojechał dalej...
do mnie kiedyś starsza pani w tramwaju zwróciła się per proszę panai to 2 razy, bo za pierwszym ją olałam sądząc że mówi do kogoś innego.Z kimś mnie pomyliła bo jak się w końcu odezwałam to przeprosiła. Gosiu czy ja wyglądam jak facet?
jokototo pisze:vip0 pisze:Bry ciotkom!
do mnie kiedyś starsza pani w tramwaju zwróciła się per proszę panai to 2 razy, bo za pierwszym ją olałam sądząc że mówi do kogoś innego.Z kimś mnie pomyliła bo jak się w końcu odezwałam to przeprosiła. Gosiu czy ja wyglądam jak facet?
jokototo pisze:dziękuję , podniosłaś mnie na duchu. Ale zajefajne wesołe miasteczko stoi przy Dekabrystów - naprzeciwko komobexu . Idziemy się odmłodzić?
jokototo pisze:dziś wolne, nie wiem co będzie bo szefowa na razie pary nie puszcza ale słychać w szatni że zwalniają. Dałam sobie krwi za kwit utoczyć i za dziś mi zapłacą jak za urlop. Nie wiem czy to prawda czy plotki ale podobno z worków tylko 4% docelowo ma zostać. Na razie czekam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 1057 gości