Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach... Tak jak kotka mojej mamy, nawet jak śpi to również ma ściągnięte paluszki u nóżek jak baletnica Moderator: Estraven
Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach... Tak jak kotka mojej mamy, nawet jak śpi to również ma ściągnięte paluszki u nóżek jak baletnica 

Dzięki życzliwości właścicieli Hotelu Dla Zwierząt LEA w Krotoszynie czworaczki mają zapewnioną całodobową opiekę
Sabinka zgodziła sie podjąć opiekę nad Melanią, Bunią,Groszkiem,Manuelem,Juniorem,Ramolem,Fionką,Florą i Rudzikiem
( nie wiem jak się odwdzięczę) W piątek przyjedzie jeszcze moja siostra z Wrocławia a pracownik schroniska pan Grzegorz będzie robił zastrzyki Groszkowi.

Wróciłam cała i...niezdrowa
a nawet na dwa medale bo przygarnęła mi nowego
Po godzinie leżał już ze mną pod kołdrą brzuszkiem do góry.Czworaczki, które były w Hotelu Lea urosły i wyładniały.Wkrótce wszystkich moich podopiecznych można będzie zobaczyć na nowej stronie internetowej krotoszyńskiego schroniska.Z bólem serca będę się też żegnać z Melanią, która jest w pełni sił i czas aby i dla niej poszukać domku.Nadal jest nieufna wobec innych kotów.Każda miła zachęta do zabawy ze strony innego kota jest u niej odbierana jako atak.Natychmiast kładzie się na plecy i pluje, hyka i wystawia pazurki.Gdy biorę ją na ręce tuli się i głośno mruczy.Nie ma odruchu "tany tany" (ugniatanie łapkami).Ma duży apetyt ale jest wybredna, sama juz nie wiem c jej dawać
stukot pisze:W kociarni czekających na adopcję zostało siedem kociaków.Czworaczki z Odolanowa, których nie da sie sfotografować razem bo biegają jak szatany.
Uploaded with ImageShack.us
Manuel
Zdjęcie z przed miesiąca,teraz to kawaler![]()
Bunia spod budy:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 54 gości