Cicia, Piorunek, Iskierka i Guliwer. Nowe fotki :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 21:05 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Anulko ale szybko uciekłaś wczoraj z akcji :mrgreen:

Guliwerek znalazł super domek i będzie tam mieszkał razem z moją ślepinką Dorcią :1luvu:
Jestem przeszczęśliwa, bo rodzinka jest wspaniała, no i będą razem, a lubią się bardzo :ok:

Z drugiej strony będzie dramat, bo to dwa moje ulubione koty... a Guliwer zdobywa moje serce z każdą godziną coraz bardziej. Jest cudowny. Bardzo kontaktowy, słodki. Miny robi jak człowiek. Nauczył się dawać buziaka :D

Dziś próbowałam mu wlać kropelki do ucha, bo w nim grzebał łapami... kropelki wylądowały w moim oku :twisted:

Małe czarne paprochy nażarły się aż nie mogły chodzić, po czym poszły spać w szufelce :lol:

A to mój kuchenny parapet kilka dni temu :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon wrz 19, 2011 21:09 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

sisay pisze:Anulko ale szybko uciekłaś wczoraj z akcji :mrgreen:

Guliwerek znalazł super domek i będzie tam mieszkał razem z moją ślepinką Dorcią :1luvu:
Jestem przeszczęśliwa, bo rodzinka jest wspaniała, no i będą razem, a lubią się bardzo :ok:

Z drugiej strony będzie dramat, bo to dwa moje ulubione koty... a Guliwer zdobywa moje serce z każdą godziną coraz bardziej. Jest cudowny. Bardzo kontaktowy, słodki. Miny robi jak człowiek. Nauczył się dawać buziaka :D

Dziś próbowałam mu wlać kropelki do ucha, bo w nim grzebał łapami... kropelki wylądowały w moim oku :twisted:

Małe czarne paprochy nażarły się aż nie mogły chodzić, po czym poszły spać w szufelce :lol:

A to mój kuchenny parapet kilka dni temu :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Nio tym razem bylam krotko :oops: -mialam szczescie ,bo od razu byl autobus :P

Ciekawa jestem ,czy z tych ankiet beda sensowne domki :P
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pon wrz 19, 2011 21:11 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

A kiedy ma się odbyć ta szczęśliwa adopcja dwupaku? Daj znać czy zdejmować ogłoszenia Guliwera :) Bo może chcesz go wykorzystać jako "wabik" na inne Twoje tymczaski?

No i jak tam małe czarnuchy? Szykują się już dla nich jakieś domki czy an razie nic? Bo nie wiem czy je ogłaszać czy się wstrzymać :)

Gosia B

Od: Nie maja 17, 2009 9:35

Post » Pon wrz 19, 2011 21:17 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

... i foteczki sprzed kilku minut, powinnam wyjść z psami na wieczorne siku, ale jak on wstanie to te małe pospadają :roll: :lol:

Obrazek

Obrazek

sisay

Post » Pon wrz 19, 2011 21:19 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

hahaha :) Dopiero zobaczyłam banerek małych czarnuchów i umarłam :)

A zdjęcia super :)

Gosia B

Post » Pon wrz 19, 2011 21:19 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Madre koteczki -ogrzewaja sie na psisku 8)\

A tak w ogole ,to myslalam ,ze po Tobie sie zwinelam 8O
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 21:27 przez anulka111, łącznie edytowano 1 raz
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .

anulka111

Post » Pon wrz 19, 2011 21:23 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Gosiu B, na razie ogłoszenia zostawiam, bo boję się zapeszyć ;) no i wabik, to swoja drogą.

a maluszki stopniowo będę ogłaszać, tylko najpierw chcę zrobić porządek z innymi zwierzakami z Fundacji, dziś doszły kolejne 4 maluchy 7-tygodniowe, zaczyna się robić dużo... a mamy trochę kotów które już długo czekają na domki i zajmują DT.

Te moje czarnuchy mają jeszcze rodzeństwo, dwóch braci - czarnego Tytkę z uszkodzoną tylną nóżką i buraska Śrubkę:
Obrazek

sisay

Post » Pon wrz 19, 2011 21:31 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

anulka111 pisze:A tak w ogole ,to myslalam ,ze po Tobie sie zwinelam 8O

ja się zwinęłam praktycznie na samym końcu - szwagier mnie "wystawił" i musiałam dylać na autobus, w związku z tym wróciłam do domu bez klatki i teraz się boję o bezpieczeństwo kociaków - w klatce jednak były bezpieczne, a teraz nie da sie ich upilnować. Moje dziecko dziś próbowało jednego utopić w misce z wodą, że niby ma pić... :roll: a drugiego zamknęło do szafy. Razem z moim telefonem, dobrze ze zadzwonił, to go znalazłam.

Anulko a propos ankiet, wiem że byli zdecydowani chętni na Misię, Łukaszka i te moje dwa.
Trikolorka malutka nie szuka domku, zostanie na stałe w swoim DT i wcale mnie to nie dziwi - też bym jej nie oddała, taka słodycz że się w głowie kręci :1luvu:
Jedno z rudego jej rodzeństwa okazało się dziewuszką. Na nie było dużo chętnych.

No i dziś się zgłosiła pani zainteresowana białą suczką Łatką, podobno fajna.

Mamy teraz w fundacji 49 kotów 8O

Szczególne intensywnie szukam domu dla Rambo, bo jak się nie znajdzie to nie ręczę za siebie... zrobił na mnie wrażenie ten kocur. Kochany wielkot :mrgreen:

sisay

Post » Pon wrz 19, 2011 21:48 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

sisay, ja jutro powinnam odzyskać moją małą klatkę. Jeśli chcesz to Ci od razu podwiozę. Co prawda ona jest o wiele mniejsza niż ta, którą wcześniej miałaś, bo to raptem jest 60-tka, ale przynajmniej na noc je sobie będziesz mogła pozamykać. chcesz?

Gosia B

Post » Pon wrz 19, 2011 22:12 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Dziękuję, nie chce Ci robić kłopotu :)
W nocy to akurat nie ma w ogóle problemu.
O 19 mały idzie spać i koty są bezpieczne :mrgreen: zresztą zamykam je na noc w ich pokoiku.
Gorzej jest w ciagu dnia, bo Maciek się nauczył otwierac te drzwi i je wypuszcza.

Ale być moze jutro będe miała okazję podjechac do fundacji po klatkę, tą która wczoraj musiała zostać.

W razie czego się odezwę :D dzięki!

sisay

Post » Pon wrz 19, 2011 22:30 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Kurcze ,a ja mialam takiego farta z tym autobusem-ledwo doszlam do przystanku -juz byl.

Widocznie minelysmy sie ja zdazylam na taki autobus kolo 19- 617 18.47 chyba

To akcja posluzyla koteczkom :P -jest nadzieja na fajne domki-ja pamietalam ,ze jest oferta na suczke-ale w kociakach poza podrosnieta Sparta to ja sie kompletnie gubie :oops:

anulka111

Post » Pt wrz 30, 2011 16:03 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

Moi rezydenci i dwa czarne kociątka dziś zostali zaszczepieni :roll: ostatnio miałam wrażenie, ze PP czeka za każdym rogiem i nigdy nie wiadomo kiedy kogo zaatakuje :roll:

Gaga moja suka pociachana po sterylce, śpi bidula w kaftaniku.

więcej zamachów na psią i kocią godność nie odnotowano :twisted:

Jutro albo w niedzielę maluszki jadą do swojego domku, a w niedzielę Dora i Gumiś mają odwiedziny swojej rodzinki, która już nie może się doczekać, ale opóźnienia w przeprowadzce spowodowały przełożenie adopcji o tydzień :)

Będę miała w domu tylko cztery koty 8O 8O

:twisted:

sisay

Post » Pt wrz 30, 2011 16:09 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. 2 dwupaczki na walizkach :)

kciukam za zdrówko Twojego i mojego stada! :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt wrz 30, 2011 17:00 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. 2 dwupaczki na walizkach :)

Dziękujemy - a co w Twoim stadzie? :?:

sisay

Post » Pt wrz 30, 2011 17:23 Re: Cicia, Piorunek, Iskierka. Nowy rudzielec na DT :)

sisay pisze:Moi rezydenci i dwa czarne kociątka dziś zostali zaszczepieni :roll: ostatnio miałam wrażenie, ze PP czeka za każdym rogiem i nigdy nie wiadomo kiedy kogo zaatakuje :roll:

Gaga moja suka pociachana po sterylce, śpi bidula w kaftaniku.

więcej zamachów na psią i kocią godność nie odnotowano :twisted:

Jutro albo w niedzielę maluszki jadą do swojego domku, a w niedzielę Dora i Gumiś mają odwiedziny swojej rodzinki, która już nie może się doczekać, ale opóźnienia w przeprowadzce spowodowały przełożenie adopcji o tydzień :)

Będę miała w domu tylko cztery koty 8O 8O

:twisted:

Fajnie ,ze domki sie znajduja,bo wokol tyle kotow :roll:

anulka111

[poprzednia][następna]