Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
delfinka pisze:to wspaniała propozycjawszystkie razem mogłyby być i czekać na odchowanie i domki
delfinka pisze:taaak, samo życie![]()
czy mogłoby sumienie ruszyć kogoś, kto ma tylko 1-2 koty i zabrać te maluszki do siebie na dt?
delfinka pisze:Amika6 pisze:zerduszko, nie dasz rady lokalowo, czasowo czy finansowo?
Bo jeśli finansowo, to ja mogę Ci pomagać do czasu znalezienia im DS jeśli zabierzesz do siebie te co zostały w lecznicy.
to wspaniała propozycjawszystkie razem mogłyby być i czekać na odchowanie i domki
zerduszko pisze:Łatwo nie jest z gromadą tak małych kociątW tamtym roku miałam jedną małą koteczkę, a i tak mi dała popalić, sypiałam 4-5 h na dobę.
bluerat pisze:Na razie biało-bury zachowuje się jak Sykuś, a biało-czarny jak Trzęsipupek
delfinka pisze:zerduszko pisze:Łatwo nie jest z gromadą tak małych kociątW tamtym roku miałam jedną małą koteczkę, a i tak mi dała popalić, sypiałam 4-5 h na dobę.
Przy takiej zachęcie to raczej kolejki do opieki nad kociętami trudno oczekiwać?![]()
A nie każdy zrozumie, że wyrażona opinia jest subiektywna i każda osoba będzie miała inne doświadczenia z tymczasowania maleńtasków,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 642 gości