wtedy się spełnia
Moderator: Estraven
no, jak cholerababajaga pisze:Dla mnie ten rozkład zanieczyszczeń jest bardzo logiczny
nie obraź się, ale to naprawdę zboczenie jakieś, to wręcz niemożliwePatmol pisze:a ja Warszawę bardzo lubię i Łódź też![]()
wizualizuję, nawet czasem mi się samo wizualizuje we śnie. Czyli pkt.1 - prawda, nie spełnia się, zaś pkt.2 - nieprawda. Mit niestety obalony...pozytywka pisze:1 - trzeba wizualizować
2 - wtedy się spełnia
babajaga pisze:wiatry wpadające do Polski przez Bramę Morawską
Ty się dobrze czujesz dziś? Zaprzeczyłaś sama sobiebabajaga pisze:a co, tam za tą bramą jedzą dużo fasoli i grochu?
pozytywka pisze:Ja naprawdę wpadam w śpiączkę, szczególnie zimą i nie jest to związane wyłącznie z brakiem światła, ale właśnie z brakiem tlenu spowodowanym zwiększona emisją zanieczyszczeń, spowodowaną uruchomieniem ogrzewania wszelkiego typu.
Kiedyś tez czytałam, że zimą u nas wiatry przestają wiać i tylko halny wyrywa nas z zaczadzenia.
W lecie natomiast, w rozprażonym powietrzu te zanieczyszczone cząsteczki topia się jak asfalt i wciągane do płuc zalepiają nam pęcherzyki
Ładna teoria?
Dlatego nienawidzę lata

pozytywka pisze:czy można zaocznie studiować coś u ciebie?

babajaga pisze:pozytywka pisze:czy można zaocznie studiować coś u ciebie?
Można! Dzisiaj prowadzę zajęcia praktyczne z Technik Odgruzowywania Mieszkania na Przyjazd Gości. Dopisać cię do listy obecności?
ale realnie czy astralnie?pozytywka pisze:co do wizualizacji - wiem, ze mit obalony
ale...
mnie się już kilkakrotnie udało
AYO pisze:Wizualizacja stanowczo przereklamowana jest![]()
Ja sobie od dłuższego czasu wizualizuję pewien określony typ faceta przy mym boku i co?
Lypa
babajaga pisze:Dla mnie ten rozkład zanieczyszczeń jest bardzo logiczny. Zanieczyszczenia nie spadają jak jabłko - niedaleko od jabłoni. W Polsce przez większość roku wieje z południowego zachodu. Do Jeleniej Góry przyfruwa wtedy wszystko z Czech i worka turoszowskiego a Jelenia Góra leży w kotlinie przecież.
pozytywka pisze:AYO pisze:Wizualizacja stanowczo przereklamowana jest![]()
Ja sobie od dłuższego czasu wizualizuję pewien określony typ faceta przy mym boku i co?
Lypa
a nie
bo to tak nie działa