S.K.Niekochane-XVIII- dobrych, spokojnych Świąt życzymy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 11:40 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Ja Wam życze aby na tej akcji znalazły wszystkie kotki dobre domki :ok:
Gosiara

Post » Czw wrz 29, 2011 18:04 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Wiecie co, zamierzałam Agunkę zapoznać z nowym domem jak należy - zamknąć póki co w pokoju niech sobie spokojnie pozwiedza.
Ale mi hmmm, nie wyszło - moje koniecznie chciały poznać kto tam siedzi - Tituś skoczył na klamkę i tak się moje plany skończyły.
A Agunia jakby nigdy nic łazi po mieszkaniu bez krępacji żadnej :mrgreen:
Moje obserwują, jedynie Mimi troszkę posykuje, chłopaki obwąchali dziewczynkę :mrgreen:
I nic.... jakby nic się nie stało.
A TŻ się wzruszył - aż żal na nią patrzeć mówi.
Po drodze była grzeczna, zagadywała sympatycznie, jak przyjechaliśmy to od razu piła.
Wiec jest OK. :mrgreen:
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

Każdy kot zasługuje na dobrego człowieka.
Nie każdy człowiek zasługuje na jakiegokolwiek kota.
Maciuś 10.12.2010.[*] Nigdy Cię nie zapomnę...

puskas

Od: Pon mar 01, 2010 16:14

Post » Czw wrz 29, 2011 18:14 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

puskas :1luvu: za te dwa tygodnie szanasy dla niej
i podziękuj też w naszym imieniu TŻtowi koniecznie :wink:

a ja mam w łazience rudego Megallana
który dostał jeszcze dwa dni szansy, ćzy w domu sie ciut nie odblokuje :(
Jest źle, nic nie je już bardzo, bardzo długo :(

W schronisku nowe koty, nie ma juz wolnej klatki, można zwariować :cry:
Tania chyba robiła im fotki-jak nie wklei to ja wkleje potem

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw wrz 29, 2011 19:05 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

plakacik

PLAKACIK od puskas.
widzicie? bo w sumie nie bawię się na co dzień takimi rzeczami w kompie^^

edit. data
Ostatnio edytowano Czw wrz 29, 2011 19:58 przez Istar, łącznie edytowano 2 razy

Istar

Od: Sob cze 11, 2011 17:37

Post » Czw wrz 29, 2011 19:23 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Łaaauuu :mrgreen:
ja tak nie umiem :oops:
zdjęcie malucha wzięłam z forum, kiepsko mi wyszło, komputerowiec ze mnie jak z koziego ogona waltornia :wink:
Agunia sobie śpi na fotelu :D
i jakie ja mam dobre koty - w pewnym momencie otrząsnęła się, straciła równowagę i przewróciła bidusia - już był przy niej Tituś i sprawdzał co się stało, po główce ją polizał i zagadał
Mimisia i Chmurek luzaki - po sprawdzeniu nowej osoby wróciły do swoich spraw :D
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Czw wrz 29, 2011 19:26 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Rany julek ale byka zrobiłam!!!!!
Miało być 2011!!!!
a jest 2001........ :oops: :oops: :oops: :oops:
cofam się w rozwoju chyba.....
Obrazek
Moje czarne Słoneczka

puskas

Post » Czw wrz 29, 2011 20:41 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

mam prośbę o wydrukowanie też ogłoszenia Jogurta na sobotę, jeśli ktoś może
Obrazek
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw wrz 29, 2011 21:01 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Lola_ pisze:mam prośbę o wydrukowanie też ogłoszenia Jogurta na sobotę, jeśli ktoś może
Obrazek

wydrukuję

a4 czy a5?

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Czw wrz 29, 2011 21:31 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

dzięki :)
format może jakiś nie za duży żeby się jak najwięcej zmieściło ogłoszeń
Obrazek

Lola_

Od: Śro gru 12, 2007 19:45

Post » Czw wrz 29, 2011 23:19 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

mam jeden wielki bajzel ze zdjęciami, przez Picassa już nie nie prześlę dopóki nie usunę starych zdjęć
image shack nie jest zbyt wygodny :x

więc miniaturki:

nowy kocur-452/11
od 28.09 w schr
ok 3-4lata kastrat
Obrazek

nowy maluch
przyszedł dzisiaj
ObrazekObrazek

ObrazekObrazekObrazekObrazek
DYNAMO - 436/11 światło tak padało, że nie dało się zrobić lepszego zdjęcia :|

ObrazekObrazek
na pierwszym nie pamiętam imienia w klatce razem z Beti
na drugim zdjęciu BETI - 445/11

ObrazekObrazekObrazek
MANOLO - 421/11

ObrazekObrazekObrazek
YAMUNA (czyt. Jamuna - tak ją nazwałam) 451/11 4miesięczna kicia 27.09 w schr

Obrazek
DORIAN - 439/11

ObrazekObrazek
na pierwszym ROLAND - 356/11
na drugim zdjęciu - DYMNA (tak ją nazwałam i wpisałam) 405/11 niestety wszystkie zdjęcie jakie jej zrobiłam były okropne to jedyne, które w miarę wygląda. Wierciła się strasznie i było ciemnawo, a nie chciałam nikogo kłopotać by ją wyciągać etc :oops:

Obrazek
NERKOM - 441/11

ObrazekObrazek
CICIAK - 444/11

Obrazek
KICIA - 400/11

Obrazek
423/11 - wygląda jak BOLDA ale nie mam pewności

kilka z wybiegu:

Obrazek
RILLA - jako jedyna dzielnie brykała i bawiła się piłeczkami

Obrazek
KOKOSZ - w o wiele lepszej formie niż ostatnio. Brykał, dokazywał i zaczepiał

ObrazekObrazekObrazekObrazek
MORETTI - troszkę lepsze zdjęcia - dalej z niej nieśmiałka, nie lubi pozować i na kociarni nie czuje się swobodnie mimo, że jest na niej kilka miesięcy..

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
BODJAN - dystyngowany i wyciszony w towarzystwie psa najeża się, wygina swe ciałko w swoisty łuk i obserwuje wystraszonym wzrokiem, gotowy do ucieczki czy ataku

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
ROSITA - dalej dzikawa i przemykająca. Dużo zdjęć gdyż rzadko wyłania się na powierzchnię, a z tego co wiem mamy mało jej zdjęć

ObrazekObrazek
STAVROS - papużka lub jak druga kurtka na jesienne wieczory spoczywa zadowolony na plecach

ObrazekObrazekObrazek
FABIAN - ciekawy świata jak i aparata, ułożony lecz figlarny, pokrzepi każde zasmucone serce

Obrazek
KIJAFA - jak był starchulcem tak i jest dalej, ale przynajmniej nie robi ze strachu pod siebie, mniej trzęsawki więcej obserwacji człowieka

wiem, że już późno, ale Charm może uda Ci się jakoś zdjęcie z tych Moretti, Fabiana i Rosity (ewentualnie Bodjana) wydrukować
Obrazek

Maksik 24.05.2014 [i]
Dago 2.12.2010 [i]

Niekochane fb - https://www.facebook.com/#!/pages/Nieko ... 8688796858

TanundA

Od: Czw maja 27, 2010 11:39

Post » Pt wrz 30, 2011 7:14 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

TanundA pisze:wiem, że już późno, ale Charm może uda Ci się jakoś zdjęcie z tych Moretti, Fabiana i Rosity (ewentualnie Bodjana) wydrukować

nie wiem czy dam radę, dopiero przeczytałam :oops: a w pracy już wszyscy są... :(

charm

Post » Pt wrz 30, 2011 7:16 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Lola_ pisze:mam prośbę o wydrukowanie też ogłoszenia Jogurta na sobotę, jeśli ktoś może
Obrazek

Jak potrzebujesz wydruki kolorowe to zawsze możesz mi podesłać. Widzę ze teraz już ktoś obiecał wydruki , ale tak na przyszłość... Tym bardziej, że na forum to się raczej jeszcze nie bardzo odnajduję :(
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Pt wrz 30, 2011 8:27 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Gioia_ pisze:
Obrazek

Jak potrzebujesz wydruki kolorowe to zawsze możesz mi podesłać. Widzę ze teraz już ktoś obiecał wydruki , ale tak na przyszłość... Tym bardziej, że na forum to się raczej jeszcze nie bardzo odnajduję :(

ogłoszenie Jogurcika wydrukowałam, problem jest ze zdjęciami - z postu Tani Moretti, Fabian, Rosita i Bodjan, bo ja dzisiaj w pracy będę miała bardzo ciężo, żeby cokolwiek druknąć :oops:

Gdybyś mogła druknąć po jednym zdjęciu tych kotów, to.. :1luvu:

TanundA pisze:ObrazekObrazekObrazekObrazek
MORETTI - troszkę lepsze zdjęcia - dalej z niej nieśmiałka, nie lubi pozować i na kociarni nie czuje się swobodnie mimo, że jest na niej kilka miesięcy..

ROSITA - dalej dzikawa i przemykająca. Dużo zdjęć gdyż rzadko wyłania się na powierzchnię, a z tego co wiem mamy mało jej zdjęć

ObrazekObrazekObrazek
FABIAN - ciekawy świata jak i aparata, ułożony lecz figlarny, pokrzepi każde zasmucone serce
BODJAN - dystyngowany i wyciszony w towarzystwie psa najeża się, wygina swe ciałko w swoisty łuk i obserwuje wystraszonym wzrokiem, gotowy do ucieczki czy ataku

charm

Post » Pt wrz 30, 2011 8:37 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

charm pisze:
Gioia_ pisze:
Obrazek

ogłoszenie Jogurcika wydrukowałam, problem jest ze zdjęciami - z postu Tani Moretti, Fabian, Rosita i Bodjan, bo ja dzisiaj w pracy będę miała bardzo ciężo, żeby cokolwiek druknąć :oops:

ObrazekObrazekObrazek

Jasne tylko w jakim formacie? Jakieś napisy mam umieścić pod zdjęciami?
Jestem tu nowa więc nie bardzo się jeszcze orientuje :)
Obrazek

Obrazek

Gioia_

Od: Pt wrz 23, 2011 17:07

Post » Pt wrz 30, 2011 8:52 Re: S.K.Niekochane-XVIII- starsza ,,persiczka,, str 22 :(

Gioia_ pisze:
charm pisze:ogłoszenie Jogurcika wydrukowałam, problem jest ze zdjęciami - z postu Tani Moretti, Fabian, Rosita i Bodjan, bo ja dzisiaj w pracy będę miała bardzo ciężo, żeby cokolwiek druknąć :oops:

ObrazekObrazekObrazek

Jasne tylko w jakim formacie? Jakieś napisy mam umieścić pod zdjęciami?
Jestem tu nowa więc nie bardzo się jeszcze orientuje :)

ja drukowałam tak, żeby zdjęcie było mniej więcej na a5, opisy będą, ale będę je chyba drukować dopiero jutro rano, i potem się będzie mocować :oops:
czarno-białą drukarkę mam w domu, więc nie ma problemu, ale z kolorowe wydruki niestety są dość problematyczne :oops:

charm

[poprzednia][następna]