Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
TanundA pisze:wiem, że już późno, ale Charm może uda Ci się jakoś zdjęcie z tych Moretti, Fabiana i Rosity (ewentualnie Bodjana) wydrukować
TanundA pisze:
MORETTI - troszkę lepsze zdjęcia - dalej z niej nieśmiałka, nie lubi pozować i na kociarni nie czuje się swobodnie mimo, że jest na niej kilka miesięcy..
ROSITA - dalej dzikawa i przemykająca. Dużo zdjęć gdyż rzadko wyłania się na powierzchnię, a z tego co wiem mamy mało jej zdjęć
FABIAN - ciekawy świata jak i aparata, ułożony lecz figlarny, pokrzepi każde zasmucone serce
BODJAN - dystyngowany i wyciszony w towarzystwie psa najeża się, wygina swe ciałko w swoisty łuk i obserwuje wystraszonym wzrokiem, gotowy do ucieczki czy ataku
charm pisze:
ogłoszenie Jogurcika wydrukowałam, problem jest ze zdjęciami - z postu Tani Moretti, Fabian, Rosita i Bodjan, bo ja dzisiaj w pracy będę miała bardzo ciężo, żeby cokolwiek druknąć![]()
Gdybyś mogła druknąć po jednym zdjęciu tych kotów, to..
TanundA pisze:
MORETTI - troszkę lepsze zdjęcia - dalej z niej nieśmiałka, nie lubi pozować i na kociarni nie czuje się swobodnie mimo, że jest na niej kilka miesięcy..
ROSITA - dalej dzikawa i przemykająca. Dużo zdjęć gdyż rzadko wyłania się na powierzchnię, a z tego co wiem mamy mało jej zdjęć
FABIAN - ciekawy świata jak i aparata, ułożony lecz figlarny, pokrzepi każde zasmucone serce
BODJAN - dystyngowany i wyciszony w towarzystwie psa najeża się, wygina swe ciałko w swoisty łuk i obserwuje wystraszonym wzrokiem, gotowy do ucieczki czy ataku
Gioia_ pisze:charm pisze:ogłoszenie Jogurcika wydrukowałam, problem jest ze zdjęciami - z postu Tani Moretti, Fabian, Rosita i Bodjan, bo ja dzisiaj w pracy będę miała bardzo ciężo, żeby cokolwiek druknąć![]()
Gdybyś mogła druknąć po jednym zdjęciu tych kotów, to..
TanundA pisze:
Jasne tylko w jakim formacie? Jakieś napisy mam umieścić pod zdjęciami?
Jestem tu nowa więc nie bardzo się jeszcze orientuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 76 gości