MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 21:04 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Minia domku wypatruje jednym oczkiem :ok:
A czy dezdomniaczki mają choć jakieś przyzwoite schronienie, żeby przetrwać zimę? Jakąś budkę ocieploną ? Schronienie prze deszczem?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro wrz 28, 2011 21:08 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Ot, takie opowieści dziwnej treści :mrgreen:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Śro wrz 28, 2011 21:11 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Obrazek

......[/quote]
A se tak myśle, czy potraficie tak nogę na szyję założyć jak niedźwiadek. Bo ja mimo wieku potrafię :mrgreen:
A jeśli chodzi o koleżkę . . . to wygląda jakby się zderzył ze ścianą :cry: Podejrzewam że mocno walczył w klatce - niełapce :cry:

ja1

Post » Śro wrz 28, 2011 21:13 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... szykuję się do ustawienia budek ze styropianu ....gdzieś w krzakach tam gdzie przebywają , ale teren jest "trudny", bowiem jest to parking należący do szpitala , który jest na aktualnie wystawiony na sprzedaż .... więc wszystko będzie zorganizowane na "dziko"
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Śro wrz 28, 2011 21:17 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

ja1 pisze:A jeśli chodzi o koleżkę . . . to wygląda jakby się zderzył ze ścianą :cry: Podejrzewam że mocno walczył w klatce - niełapce :cry:

... tak to wygląda .... wetka powiedziała, że z niego Dzikus / nadam mu takie tymczasowe imię dla rozpoznania / że hohohohooooooo i biedak od szamotania poobijał straszliwie :? mam nadzieję , że nie zrazi się do klatki nie łapki , bo za miesiąc lecimy z oczkami
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 21:28 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... aha .... zauważyłam , że ktoś sporadycznie zostawia tam jakieś chrupki do jedzenia dla Dzikuska / w sumie to nie tylko dla niego bo zauważyłam tam kolejnego młodego kociaczka /... zostawię telefon , moze udać się nawiązać "kontakt" i ustalić więcej szczegółów, podpytać czy jest w stanie karmić regularnie :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

animalon

Post » Czw wrz 29, 2011 6:03 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

:1luvu: dzień dobry MINIU ....
Obrazek

animalon

Post » Czw wrz 29, 2011 8:02 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Minia, po śniadaniu, rozszarpała jednego pluszowego misia i zmęczona dokonaniami dzisiejszego dnia poszła spać :mrgreen:

ja1

Post » Czw wrz 29, 2011 9:26 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... poprostu masz survival z MINII .... :ryk: a podjadę do ciebie i parę fotek nowych jej strzelę .
Obrazek

animalon

Post » Czw wrz 29, 2011 19:50 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

aaaaa....... to zapraszam. Najlepiej jutro :mrgreen: To jedyne wolne popołudnie :mrgreen:
Minia jest aniołkiem :twisted: ale tylko jak śpi. Pierwszy raz widzę by kot bawił się "włochatymi" zabawkami. Ona za to, rozszarpuje je jak pies, nosi je w pysku jak pies. Rzekłabym nawet, że piłki są dla niej za nudne :twisted:

ja1

Post » Czw wrz 29, 2011 19:52 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Szukamy domki dla "zepsutej" koteczki :ok:

ja1

Post » Czw wrz 29, 2011 22:24 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Jakiej zepsutej? No przecież w jej mniemaniu to dwuoczki są inne niż ona :wink: Niechby się szybko ten domek pokazał, bo przegapi najpiękniejszy czas zabawnego kocięcia :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt wrz 30, 2011 8:13 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Masz rację. Dla niej samej, ona jest normalna. :roll: Dziwnie to brzmi, ale tak jest. Tylko zaprawdę trzeba na nią uważać ze względu na głuchotę. Żadne kici, kici . . . czy inne takie w jej przypadku nie działają. Rano składając sofy trzeba pod nie zaglądać, żeby Jej nie złożyć. KAżdy inny zwierzak słysząc jakieś INNE dźwięki ucieka, albo przynajmniej wyłazi i spogląda zaciekawiony. A ona ? Śpi np.podczas odkurzania :mrgreen: Gdy wchodzę do łazienki a ona nie śpi i nagle się obejrzy, potrafi się wystraszyć, jakby zjawę ujrzała (może i faktycznie taką mnie odbiera, ale zapewniam, że wyglądam normalnie :mrgreen:Przynajmniej mi się tak wydaje ). Teraz oczywiście poszła spać, bo zbytnio się już dzisiaj napracowała :kotek:

ja1

Post » Pt wrz 30, 2011 8:24 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... a przecież MINIa już sztucznych rzęs /szwy/nie ma... odpadły :ok:
Ostatnio edytowano Pt wrz 30, 2011 21:46 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Pt wrz 30, 2011 8:26 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... dzień dobry rankiem ..... MINIU .... MiNIU .... szalona kiciuniu :1luvu: domek gdzieś czeka
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]