LoLa(nta) i Helena

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 21:13 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Oburzona Lola, bo jak to Ty możesz jej coś do pysia ładować?

Czy termin powtórki odrobaczenia wypada na sobotę?

Co do Helenki to jak najbardziek Marto:) Tyle że po jutrzejszej wizycie u Dr Kostrzewskiego - niech ją wymaca i obada :wink:
MIKUŚ

Post » Czw wrz 29, 2011 6:52 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

MIKUŚ pisze:Oburzona Lola, bo jak to Ty możesz jej coś do pysia ładować?

Czy termin powtórki odrobaczenia wypada na sobotę?

Co do Helenki to jak najbardziek Marto:) Tyle że po jutrzejszej wizycie u Dr Kostrzewskiego - niech ją wymaca i obada :wink:

Leka dostaje w proszku do mokrego (jeśli tak się nie robi to proszę mnie "wyprostować" :oops:)

O odrobaczeniu pamiętam :)

A Helena to jak uważasz tylko myślałam że może to ja bym się już nią zajęła ze wszystkim :roll:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Czw wrz 29, 2011 12:04 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Jak Lola się dziś miewa??
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Czw wrz 29, 2011 19:02 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Lolita już lepiej z brzuszkiem, koopa się normuje. I miziasta się robi :1luvu:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Post » Czw wrz 29, 2011 19:21 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

no to super :ok:
mnie moj pasqdek co przejde sie po pokoju to rzuca sie na nogi - ale tlumacza mi, że to normalne u małych kotów - może po odjajczaniu sie utemperuje albo przy drugim kotku
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Czw wrz 29, 2011 19:34 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

:roll: znam koty które po ciachaniu jeszcze bardziej dziecinnieją :lol:

Arabella26

Post » Czw wrz 29, 2011 19:53 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

No to cos czuję że w weekend Lola juz nie będzie sama 8)
MIKUŚ

Post » Czw wrz 29, 2011 19:55 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Arabella26 pisze::roll: znam koty które po ciachaniu jeszcze bardziej dziecinnieją :lol:

strasz dalej to zaraz odwołuje adopcje kota drugiego - z 3jką dzieci to ja nie dam rady (mam jeszcze własnego synka)
:P
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Czw wrz 29, 2011 20:33 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Karolek(ona) pisze:
Arabella26 pisze::roll: znam koty które po ciachaniu jeszcze bardziej dziecinnieją :lol:

strasz dalej to zaraz odwołuje adopcje kota drugiego - z 3jką dzieci to ja nie dam rady (mam jeszcze własnego synka)
:P

Oj,...nienienie.......kot drugi bardzo wskazany. Koty zajmą sie wtedy same sobą :mrgreen: To ważne by były 2 koty.

Ja mam jedną kocicę, ale dodatkowo 4 tymczasy(jeszcze tydzień temu 6) + 5 kotów rodziców.

Moja Sofiśka byłaby bardzo samotna gdyby nie te tymczasy i wiem że musże mieć 2 -3 koty.
MIKUŚ

Post » Czw wrz 29, 2011 20:36 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

no to najwyższa pora ogłosić, że jedne tymczas to juz na stale zostanie u Mikusia - skoro musi :P

Karolek(ona)

Post » Czw wrz 29, 2011 20:44 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Karolek(ona) pisze:no to najwyższa pora ogłosić, że jedne tymczas to juz na stale zostanie u Mikusia - skoro musi :P

To na pewno, ale który/-a to będzie to nie mam pojęcia. Wpierw musze sie wyprowadzić od rodziców :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Pt wrz 30, 2011 15:30 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Jestem bez kompa do pn albo wt :evil:

Arabella26

Post » Sob paź 01, 2011 7:28 Re: LoLa-czy to początek kociej przygody???

Cholera a Ja bez telefonu :twisted: Nie wiem jak się z Wami skontaktować :roll:
MIKUŚ

Post » Nie paź 09, 2011 9:28 Re: LoLa(nta) i Helena-dwa słoneczka

Ale nas długo nie było :oops: złośliwość rzeczy martwych....
Się tyle działo...
Od soboty 1-go października Lola(nta) ma młodszą "siostrzyczkę" :) (na zdj niestety trzeba znowu poczekać)
Helena to totalne przeciwieństwo Loli :roll: od razu łaziła po całym mieszkaniu nie mówiąc już o tym że straszny miziak i szkudnik :twisted: Aż trudno uwierzyć że toto takie dzikie było, ledwo się dała złapać a tu proszę taki domowy kociaczek się zrobił :D
Lolka była na początku bardzo na dystans z Helą ale dzięki niej zaczęła się więcej bawić. Nadal jest poważna ale nie tak jak była sama.

Arabella26

Post » Nie paź 09, 2011 9:35 Re: LoLa(nta) i Helena-dwa słoneczka

Witamy po przerwie i zapraszamy do nas
viewtopic.php?f=1&t=133434

Karolek(ona)

[poprzednia][następna]