El Gato z chorymi nerkami błaga o dom, stracił DT :((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 7:57 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Wczoraj kotek miał usg.
Wyniki przekazane do lecznicy prowadzącej.
Lekarz wykonujący usg potwierdził dotychczasową diagnostykę i sposób powadzenia kotka.

Proszę, nie każcie mi zagłębiać się w szczegóły, techniczna jestem, wiedzy medycnej za grosz nie przyswajam, informacje przekręcam, wolę się nie błaźnić publicznie.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw wrz 29, 2011 8:54 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

W dalszym ciągu jest aktualne pytanie jak uzupełnić wydarzenie na FB co dopisać, może coś na temat aktualnego leczenia – myślę o czymś takim w komentarzu ale nie znam aktualnych potrzeb w tej sytuacji

"Jeśli ktoś zechce wspomóc Buraska w leczeniu -finansowo lub poprzez zakup np.podkładów higienicznych, specjalistycznej karmy itd.-chętnie podamy dane do kontaktu oraz konto na które można dokonywać wpłat"
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Czw wrz 29, 2011 9:11 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

kussad pisze:W dalszym ciągu jest aktualne pytanie jak uzupełnić wydarzenie na FB co dopisać, może coś na temat aktualnego leczenia – myślę o czymś takim w komentarzu ale nie znam aktualnych potrzeb w tej sytuacji

"Jeśli ktoś zechce wspomóc Buraska w leczeniu -finansowo lub poprzez zakup np.podkładów higienicznych, specjalistycznej karmy itd.-chętnie podamy dane do kontaktu oraz konto na które można dokonywać wpłat"

Dopisz, że kot dalej diagnozowany dalej - wczoraj bylł usg. I nadal szuka domu tymczasowego na okres leczenia, najlepiej w Łodzi - z powodów, które podlam we wczorajszym wpisie - krótko - w Łodzi możemy realnie pomóc, dom pozałódzki praktycznie zostanie z kotem sam...

Wydatki - dziś będę w lecznicy, poproszę o komplet,
Ale na pewno badania zlecone poza lecznicę to badanie krwi (chyba 79zł, sprawdzę) i wczorajsze usg 50zł. Do tego dojdą koszty leków, kroplówek jedzonka itp w lecznicy.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw wrz 29, 2011 9:11 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

kussad pisze:W dalszym ciągu jest aktualne pytanie jak uzupełnić wydarzenie na FB co dopisać, może coś na temat aktualnego leczenia – myślę o czymś takim w komentarzu ale nie znam aktualnych potrzeb w tej sytuacji

Myślę, że to dobry pomysł z tym dopiskiem.
Burania opieką objęła FFA Łódź, a oni mają sporo podopiecznych teraz i na pewno pomoc im się przyda, tym bardziej, że Burania czeka diagnostyka, dostaje leki i pewnie karmę weterynaryjną, a to spore koszty.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw wrz 29, 2011 9:25 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Ja mogłabym po pierwszym cos wpłacic.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Czw wrz 29, 2011 9:49 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Dopisałam przed chwila to:

"Kot jest dalej diagnozowany - wczoraj był usg. I nadal szuka domu tymczasowego na okres leczenia, najlepiej w Łodzi - w Łodzi możemy realnie pomóc, dom pozałódzki praktycznie zostanie z kotem sam... "

kolejny komentarz - tą drugą część dopiszę później - wtedy drugi raz wydarzenie będzie widoczne w aktualnościach :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw wrz 29, 2011 10:55 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

:!:

irbiska5

Od: Pon gru 15, 2008 16:26

Post » Czw wrz 29, 2011 12:22 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

do góry, koteczku
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw wrz 29, 2011 14:19 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Podniose na popołudnie - dt / ds ciągle potrzebny :!: :!:

kalewala

Post » Czw wrz 29, 2011 14:41 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Dopisałam do wydarzenia tą drugą częsć o wsparciu :ok:
Zaglądnę ponownie wieczorem!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Czw wrz 29, 2011 18:44 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Też zaglądam...
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Czw wrz 29, 2011 19:30 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Może ktoś wypatrzy to bure nieszczęście i da mu dom.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw wrz 29, 2011 22:29 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Wkleiłam do wydarzenia na FB kolejne zdjęcie Buraska :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Post » Pt wrz 30, 2011 10:17 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

Hop!
najszczesliwsza

Post » Pt wrz 30, 2011 10:32 Re: Burasiu z chorymi nerkami błaga o dom, ma być uśpiony:( Łódź

domek potrzebny

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]