Szczytno 4 - walczymy. Potrzebny CANISERIN/SUROWICA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 29, 2011 11:42 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

mam pytanie, czy ta kotka dalej jest w schronie:

Obrazek
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Czw wrz 29, 2011 11:46 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Bardzo współczuję z powodu Toli i Tri i bezimiennych ze schroniska
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw wrz 29, 2011 11:58 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Tulula pisze:mam pytanie, czy ta kotka dalej jest w schronie:

Obrazek

Wczoraj też padło pytanie o tę koteczkę.Przyznam szczerze nie wiem ,lecz dzisiaj specjalnie pojadę po 17 sprawdzić jakie koty są. :ok:Maluszki trwają,raz lepiej raz gorzej więc mało piszę bo nie wiem co napisać.Na pewno jedzą ,mają trochę biegunki ,wczoraj wieczorem nawet trochę się bawiły.Czekam i mam nadzieję. :ok: :ok: :ok:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw wrz 29, 2011 12:03 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Ja też czekam na informację dotyczącą tej kotki:-)

COCO-POZNAŃ

Od: Śro wrz 28, 2011 13:39

Post » Czw wrz 29, 2011 12:03 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Ja też mam nadzieję i trwam...
chcę już wyjechać z tego miasta, bo jestem tu na łasce Olki, a dyskusje z nią na temat zwierząt przyprawiają mnie o palpitacje...
W sobotę rano jedziemy... (cały dzień) na konferencję... a następnie w piątek albo sobotę jadę bezpośrednio do mojej wioski...

Basiu, jestem, trwam i tęsknię za Wami...
Oby szansa uśmiechnęła się i do tej koteńki :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 29, 2011 12:06 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

COCO-POZNAŃ pisze:Ja też czekam na informację dotyczącą tej kotki:-)

czy można mieć nadzieję na ds lub choć dt?
Podobne pytanie do Tulula :)

Basia dzis rozezna sytuację więc poczekamy :ok:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Czw wrz 29, 2011 12:34 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Najgorsze jest tylko ,że jeżeli kicia jest to gdzie ją teraz przechować nim będzie jakiś transport?

horacy 7

Post » Czw wrz 29, 2011 12:45 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Wypatrzyłam koteczkę i chcę jej dac dom na stale. Mam juz jedną 2 letnia kotkę, ale chcę znaleźć dla niej towarzyszkę. Jestem co prawda z Poznania, ale sytuacja u Was wydaje się byc beznadziejna dlatego chętnie przygarnę koteczkę od Was:-) Rzeczywiście problem może byc z transportem, nie mam mozliwości z przyjazdem do Szczytna:-(

COCO-POZNAŃ

Post » Czw wrz 29, 2011 12:49 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Ja właśnie na wątku tymczasów... napisałam rozpaczliwą prośbę o TDT... wiem z własnego doświadczenia, że nawet taki dureń jak ja potrafi.
Może się ktoś znajdzie :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw wrz 29, 2011 13:21 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

COCO-POZNAŃ pisze:Wypatrzyłam koteczkę i chcę jej dac dom na stale. Mam juz jedną 2 letnia kotkę, ale chcę znaleźć dla niej towarzyszkę. Jestem co prawda z Poznania, ale sytuacja u Was wydaje się byc beznadziejna dlatego chętnie przygarnę koteczkę od Was:-) Rzeczywiście problem może byc z transportem, nie mam mozliwości z przyjazdem do Szczytna:-(

Super, a jaki charakter ma Twoja kotka..chętnie dowiemy się czegoś więcej :mrgreen: AA i czy jest zaszczepiona, na wszelki wypadek ? :(
Jeśli decyzja jest już podjęta, to zawsze można poszukać transportu na wątkach transportowych ..na fb...
Kilka osób oferuje transport z Poznania np. za zwrotem kosztów paliwa...
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 29, 2011 13:28 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Generalnie duża indywidualiska, do innych kotów podchodzi z dużą ciekawością, natomiast nie lubi psów. Dlatego szukam stosunkowo małego kotka żeby mógły się "dotrzeć", wiadomo starsze mają juz wyrobione upodobania. Decyzja jest podjęta na tak:-)

COCO-POZNAŃ

Post » Czw wrz 29, 2011 13:30 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

COCO-POZNAŃ pisze:Generalnie duża indywidualiska, do innych kotów podchodzi z dużą ciekawością, natomiast nie lubi psów. Dlatego szukam stosunkowo małego kotka żeby mógły się "dotrzeć", wiadomo starsze mają juz wyrobione upodobania. Decyzja jest podjęta na tak:-)

no to czekamy co Basia powie ,ale pewnie trzeba by się rozejrzeć za transportem .
Obrazek[b]

becia_73

Post » Czw wrz 29, 2011 13:50 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Będę w schronisku to zobacz ę co i jak,lecz TDT potrzebny w razie czego by dogrywać transport.Niestety są zimne noce koty tylko w budkach a przecież są małe.Koteczka bardzo fajna ,chciała bardzo do człowieka gdzieś 2 miesięczna.

horacy 7

Post » Czw wrz 29, 2011 14:29 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

W takim razie czekam na wiadomości, oby dobre. Na marginesie dla własnych potrzeb nadałam jej imię "Lola";-)

COCO-POZNAŃ

Post » Czw wrz 29, 2011 14:49 Re: Szczytno 4 - smutno bardzo. Pilnie potrzebne DT by mogły żyć

Oczywiście, COCO-Poznań ma pierszeństwo - nie pytałam pod swoim kontem (bardziej myślałam o rodzicach, którzy mogliby mieć kota w ramach dokocenia)..:)
Sama mam dwa koty: jeden ze schroniska w Ostródzie, dlatego mam sentyment dla Warmii i Mazur..
http://www.afn.pl/... zajrzyj....

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

[poprzednia][następna]