spookyaga pisze:Skarpecia z nieco obolałym łepkiem wraz z jej Dużą meldują się na dzieńdobry![]()
Oj, z czemu to z obolalym??

Ha, pamietam, jak Lafinka kiedys wpadla na piec kominkowy..Az huknelo. I miala guza..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
spookyaga pisze:Skarpecia z nieco obolałym łepkiem wraz z jej Dużą meldują się na dzieńdobry![]()
anulka111 pisze:ano cisza,melduje sie po pracypadam na pysio a mam mase reoboty na kompie
![]()
Prosze o zdjecie Iriski na pocieche
Caragh pisze:bulba pisze:Bożenko, czy to znów ta wstrętna migrena? Oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No niestety takI to od wczoraj
bulba pisze:Caragh pisze:bulba pisze:Bożenko, czy to znów ta wstrętna migrena? Oby nie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No niestety takI to od wczoraj
![]()
![]()
![]()
![]()
Precz paskudztwo![]()
![]()
![]()
Bożenko, oby przeszło natychmiast, raz na zawsze![]()
![]()
![]()
![]()
ewan pisze:Witam, jestem u Was po raz pierwszy choć uwielbiam szylkretki. Wśród moich tymczasów nie mam takiej pięknoty ale od dzisiaj mam trzy 2 miesięczne tymczasy i wsród nich wlasnie krecię. Jak tylko troszkę sie oswoją dzikuski( był 6 kociąt ale 3 rozszarpały psy "właściciela" właściwie powinnam nazwać go inaczej ale nie chcę podczas pierwszej wizyty używać brzydkich slów, powiem tylko, że ma ok. 10 kotów, których nie karmi bo mają łowić myszy i szczury więc powinny być wygłodniałe a karmicielkę, 83 letnią która codziennie je dożywia w tajemnicy pogonił z widłami - obrzeża Krakowa) wkłeję zdjęcie pięknoty.
kocurzyca41 pisze:Cześć Tusieczki z Dużą.Jak ona się czuje?...napiszcie proszę.Safolku może skrobniesz pazurkiem ze dwa zdanka.
bulba pisze:Dzieńdoberek Kretulki![]()
![]()
![]()
Jak się Bożenko dzisiaj czujesz? Mam nadzieję, że jest już dobrze, a przynajmniej dużo lepiej![]()
![]()
![]()
Zdrówka Kochana i buziaczki dla Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 17 gości