Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 8:26 Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

To bazarek dla chorego Maksimka

Obrazek

Maksim jest moim kotkiem tymczasowym, ktory choruje na nerki :(
Kotek jest po pierwszych badaniach, dzisiaj ma miec kolejne sprawdzajace efekt leczenia (kciuki prosze)

Koszt hospitalizacji, badan i leczenia na pewno bedzie wysoki :( do tego dochodzi prosejonalna dieta -
- dlatego wystawiam dla niego te aukcje..

Zapraszam proszac o wsparcie.

Jesli ktos moze wystawic bazarek dla Maksima to z gory dziekuje.

Oferuje dwa profesjonalne kosmetyki do wlosow marki Matrix

1. Szampon BIOLAGE Smooththerapie Efekt Wygładzonych Włosów jest gamą przeznaczoną do wygładzenia niesfornych, kręconych i średniej długości włosów.

Delikatna i przyjemna konsystencja, lekka formuła, zapewnia kontrolę nad puszeniem i skręcaniem się włosów.

Zastosowana technologia z olejkiem Camelia z nasion lnianki pozostawia włosy nawilżone, wygładzone, miękkie i naturalne w dotyku. Produkt zalecany również do pielęgnacji włosów koloryzowanych. Produkt wolny od parabenów.

Zastosowana technologia serum nawilża włosy oraz pomaga kontrolować niesforne włosy przez cały rok, nawet przy 97% wilgotności. Kontroluje skręcanie się włosów podczas upałów, wilgotnej pogody, a w okresach suchych i mroźnych głęboko je nawilża. Efekt to nieustannie gładkie i lśniące włosy bez zbędnego obciążenia. Nowa gama BIOLAGE zalecana jest również do pielęgnacji włosów koloryzowanych.

Produkt rozprowadzić na wilgotnych włosach i spienić delikatnie masując. Następnie dokładnie spłukać.

Pojemność: 250 ml.

Produkt jest nowy, pełnowartościowy

pochodzi z polskiej dystrybucji.

cena kup teraz 25zl

kupila Wima :D

Obrazek Obrazek

2. Balsam BIOLAGE HydraTherapie dogłębnie nawilża oraz odżywia włosy suche i uwrażliwione. Roślinny wyciąg z rozmarynu, alg i gorzknika kanadyjskiego, połączony ze składnikami głęboko odżywiającymi, sprawia, że włosy stają się miękkie, lśniące, jedwabiście gładkie i wspaniale się układają.
Dzięki zawartemu żeńszeniowi dogłębnie odżywia i nawilża włosy suche przywracając naturalny poziom nawilżenia włosów. Rozmaryn pozwala przywrócić połysk, jedwabistość i miękkość włosom szorstkim i matowym w dotyku. Lipidy pomagają w rozczesywaniu, zdyscyplinowaniu włosów i ich regeneracji, stanowiąc ochronę przed wolnymi rodnikami.
Sposób użycia:
Nałożyć na wilgotne włosy. Delikatnie wmasować pasmo po paśmie. Pozostawić na włosach na 1 do 3 minut. Dokładnie spłukać

Produkt jest nowy, pełnowartościowy,

cena kup teraz 30zl

Obrazek Obrazek

Koszt nadania pokrywa kupujacy.

Zapraszam.
Ostatnio edytowano Czw paź 06, 2011 14:10 przez natur11, łącznie edytowano 1 raz
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Czw wrz 29, 2011 6:20 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam - dla Maksima

natur11

Post » Pt wrz 30, 2011 8:39 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam

natur11

Post » Nie paź 02, 2011 9:02 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

Maksim ma sie lepiej ale konieczne jest dlugotrwale leczenie
ta aukcja to wsparcie w oplaceniu leczenia, zachecam wiec

natur11

Post » Pon paź 03, 2011 15:00 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam

natur11

Post » Śro paź 05, 2011 8:59 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

dla Maximka! :ok:

paw

Od: Pt mar 27, 2009 16:37

Post » Czw paź 06, 2011 13:02 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

To ja chcę BIOLAGE Smooththerapie Efekt Wygładzonych Włosów

Wima

Od: Pon sty 17, 2005 12:50

Post » Czw paź 06, 2011 13:55 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

Wima pisze:To ja chcę BIOLAGE Smooththerapie Efekt Wygładzonych Włosów

o, jak cudnie :1luvu:
dziekuje!

natur11

Post » Pt paź 07, 2011 9:04 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam, jeszcze tylko balsam czeka na wlasciciela

2. Balsam BIOLAGE HydraTherapie dogłębnie nawilża oraz odżywia włosy suche i uwrażliwione. Roślinny wyciąg z rozmarynu, alg i gorzknika kanadyjskiego, połączony ze składnikami głęboko odżywiającymi, sprawia, że włosy stają się miękkie, lśniące, jedwabiście gładkie i wspaniale się układają.
Dzięki zawartemu żeńszeniowi dogłębnie odżywia i nawilża włosy suche przywracając naturalny poziom nawilżenia włosów. Rozmaryn pozwala przywrócić połysk, jedwabistość i miękkość włosom szorstkim i matowym w dotyku. Lipidy pomagają w rozczesywaniu, zdyscyplinowaniu włosów i ich regeneracji, stanowiąc ochronę przed wolnymi rodnikami.
Sposób użycia:
Nałożyć na wilgotne włosy. Delikatnie wmasować pasmo po paśmie. Pozostawić na włosach na 1 do 3 minut. Dokładnie spłukać

Produkt jest nowy, pełnowartościowy,

cena kup teraz 30zl

Obrazek Obrazek

natur11

Post » Nie paź 09, 2011 15:52 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam

natur11

Post » Wto paź 11, 2011 20:20 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam

natur11

Post » Śro paź 12, 2011 12:24 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

:ok:

natur11

Post » Pt paź 14, 2011 12:35 Re: Matrix Biolage - profesjonalne do włosów. Dla nerkowca

zapraszam

natur11