Rudy Snicers i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 7:04 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Neigh pisze:No wiec uroczyście oświadczam, że Cynamon jedzie na tymczas do "Morelowego Dworu"

<skacze_z_radości> cudnie
będą wieści?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Śro wrz 28, 2011 7:45 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Ha!To pisz co z niego za gość!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Czw wrz 29, 2011 5:57 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Będą - na razie nie mam czasu go tam zawieźć..........serio. Po prostu nie wiem w co ręce włożyć.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt wrz 30, 2011 6:55 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

jak tam chopoki?
niebieski język[/b] zaprasza na fb https://www.facebook.com/tiliqua.ceramika

ezzme

Od: Sob sty 08, 2011 16:53

Post » Pt wrz 30, 2011 7:29 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Jak się Cymek przeprowadzi, to dam znać.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob paź 01, 2011 22:01 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Neigh pisze:Jak się Cymek przeprowadzi, to dam znać.

Nadal bez zmian.......ale sobie postawiłam za punkt honoru zrobic z tym do środy porządek. Niech się wreszcie ten kot wyprowadzi z tego strychu, bo uznam, ze jest przeklęty.......

Obrazek

Neigh

Post » Nie paź 02, 2011 10:34 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Czyli w środę???

kotkins

Post » Nie paź 02, 2011 20:35 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Wytrzeszcz :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie paź 02, 2011 22:12 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Ja chciałam tylko udowodnić, że już nie jest łysy.......no i się świeci.........achaś i ogona scuzego tez już nie ma........

I teges no........jest zdecydowanie wiecej kota w kocie.

Obrazek

Neigh

Post » Nie paź 02, 2011 22:18 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

O MÓJ BOŻE JAKI PIĘKNY!

I nie łysy wcale...
Ja go wiozłam łysego. Przyczepiałaś włosy? :mrgreen:

I dopiero doczytałam, że Cymek jedzie do Morelowego. Obłęd :1luvu:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 02, 2011 22:22 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Szalony Kot pisze:O MÓJ BOŻE JAKI PIĘKNY!

I nie łysy wcale...
Ja go wiozłam łysego. Przyczepiałaś włosy? :mrgreen:

I dopiero doczytałam, że Cymek jedzie do Morelowego. Obłęd :1luvu:

Taaa to peruka:-)

Obrazek

Neigh

Post » Pon paź 03, 2011 7:14 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Szalony Kot pisze:No tak właśnie myślałam :mrgreen:

Ciotka, Ty wiesz, że ja FB mogę zrobić. Pytanie, czy Ty podołasz :>

Nie, nie podołam. To wiem na pewno.

Jestem świeżo po wyadoptowaniu kociaków i matki. To jest regularny obłęd.......chyba, ze napiszę taki tekst po którym jeśli ktoś się odezwie, to będzie cud......Ale to tez nie tak - bo przecież oni nie czytają tylko obrazek oglądają.

Obrazek

Neigh

Post » Pon paź 03, 2011 7:58 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Mówił nie mówił, od wczoraj pod kanapą u mnie mieszka Cynamon.......
Dziś lub w środę jedzie na tymczas do Eli, ktora zaadoptowała ode mnie Morelę- Morkę ( zwaną aktualnie Timorką).

Wczoraj samodzielnie wpuściłam mu krople do oczu - spsikałam antypchlo - tak na wsiaki słuczaj......

Na bank mógłby być szczuplejszy - ale wszystkie Stryszaki, takie wiecej na grilla chowane.....No i cóż - zestresowany - owszem - ale bez przesady - identycznie miała i Heksa i Iwan - także nie demonizujmy......
Będą z niego koty na bank. Przekleiłam tekst w osobistego wątku Cynamona, bo mi się powtarzać nie chce. I jadę popracować.

Obrazek

Neigh

Post » Pon paź 03, 2011 11:10 Re: Biały, rudy i pers - wyłącznie dla doświadczonych koneserów

Matko-sąsiadko..i reszto!!mam na parkingu hotelu pod maską samochodu kociaka.Cała obsługa hotelu,właściciele samochodu i Kotkins walczą żeby bydle(ma ze 20 cm) wyjąć.Schował się chomik jeden i się drze!
Ma wątek.
RATUNKU!!!!

Cynamon był podejrzany o lekką nadwagę.Co się martwisz Neigh,chude wyglądaja gorzej...się gorzej adoptują.Cymek śliczny jest,będą z niego koty (a jak rodzina?pytam o Twoją nie Cymka??nie planują wyrzucić Cię z domu??)

Wytrzeszcz jest boski z tą mokra bródką.
Przecież jak Ty go ogłosisz to będzie Armageddon!!Wszyscy ludzie mający chęć na persa wychodzącego,co to się sam wyżywi zadzwonią!!
Aż strach się bać.
ja bym mu tutaj zrobiła całkiem łosobny wątek.
Może się znajdzie jakaś ciotka/mama co to chce nie nadmiernie narzucajacego się Wytrzeszcza w domu...

kotkins

[poprzednia][następna]