Ewelinka odeszła.....

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 22, 2011 18:01 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

ewar pisze:Ona mi się tak podoba :1luvu: , ostatnio staję się wielbicielką czarnych kotów i mam słabość do seniorów.

A ewelinka jest taka łagodna i delikatna w głaskaniu, ma takie miękkie futerko :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw wrz 22, 2011 18:05 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Domyślam się. Mam nadzieję, że ktoś ją pokocha,a ja będę zaglądać na wątek.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt wrz 23, 2011 15:29 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Ewelinka nadal skulona ze strachu w boksie :(
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Post » Pt wrz 23, 2011 17:01 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Biedna malutka i w dodatku prawie moja imienniczka :cry: Żeby ją ktoś zabrał do DT, odżyje wtedy. :ok: :ok: :ok:

ewar

Post » Pon wrz 26, 2011 7:50 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

W sobotę wygłaskalam miękką siorstkę Ewelinki.
Ugniatała dziewczynka i troszkę mruczała.
Ona bardzo boi sie widoku ręki.
Kuli się wtedy przerazona. Zauważyłam że jak ręką wezmę od pupki i głaskam to sie tak nie stresuje :cry:
Cos mui sie wydaje że jednak nie miała lekkiego życia :cry: skoro przeraża ja ludzka ręka :evil:
Bardzo przydałby się domek dla Ewelinki, chociaz tez początki mogą być trudne- bo pewnie ewelinka zaszyje się w kątku
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Pon wrz 26, 2011 8:03 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Byłam na wizycie przedadopcyjnej w sprawie kotki Emi.Domek ze snów.Kotka przez tydzień nie wychodziła spod kanapy.Duży leżał na podłodze i na nią patrzył.Przerwali remont, żeby kotki nie stresować.Dzisiaj to megamiziak, oboje Duzi rywalizują o jej względy.Rządzi w domu, siedzi sobie na osiatkowanym balkonie, je przysmaki, no w ogóle super.To dorosła kotka, po przejściach, ale wszystko jest kwestią czasu.No i kota trzeba kochać, wtedy nie ma żadnych problemów.

ewar

Post » Pon wrz 26, 2011 8:17 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Oby i Ewelince tak sie trafiło :ok:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 27, 2011 7:41 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Wspinamy się na górę z nadzieją chociaż na DT :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 27, 2011 22:25 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Cookie pamiętaj o obfotografowaniu wystraszonej Ewelinki - tylko ostrożnie i delikatnie do dziewczynki bo strachulec.
Ja w piątek wracam z wygnania i dotrzymam słowa i wezmę w sobotę Ewelinkę na DT - ale przypominam o klatce- narazie nie ma innego wyjścia :cry:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Wto wrz 27, 2011 23:31 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

A czy ona ma w boksie pudło albo domek, żeby sie schować?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto wrz 27, 2011 23:40 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Lidka pisze:A czy ona ma w boksie pudło albo domek, żeby sie schować?

Ma Lidziu pudełko, ale z nia dziwna sprawa bo jak do nas trafiła to było jakoś w miarę - normalnie jadła, poruszała się w boksie, a od pewnego czasu zaczęła się wycofywać - cały czas leży skulona w rogalik , nie chodzi po boksie nie interesuje się co sie dzieje na kociarni, jak ja wyciągnęłam z boksu na kociarnie leżała jak sparaliżowana.
Dziś na dyżurze była do Pomocy Ewa - po wymizianiu Ewelinka ładnie zjadła.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro wrz 28, 2011 19:14 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Dorota Wojciechowska pisze:Cookie pamiętaj o obfotografowaniu wystraszonej Ewelinki - tylko ostrożnie i delikatnie do dziewczynki bo strachulec.
Ja w piątek wracam z wygnania i dotrzymam słowa i wezmę w sobotę Ewelinkę na DT - ale przypominam o klatce- narazie nie ma innego wyjścia :cry:

Mamuśka nie bój żaby :smokin:
Fotki już zrobione, właśnie wróciłam do domu :wink:
Ewelinka faktycznie strasznie wystraszona :( ale u Ciebie na pewno dziewczynka się przełamie :ok:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Śro wrz 28, 2011 21:07 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Cookie1706 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie pamiętaj o obfotografowaniu wystraszonej Ewelinki - tylko ostrożnie i delikatnie do dziewczynki bo strachulec.

Mamuśka nie bój żaby :smokin:
Fotki już zrobione, właśnie wróciłam do domu :wink:
Ewelinka faktycznie strasznie wystraszona :( ale u Ciebie na pewno dziewczynka się przełamie :ok:

Taaa ma wielkie szanse :evil: przy dzikiej Shebie (która u mnie jest już drugi rok i nadal jej nie miałam na kolanach :evil: i strachulcu Bigu - który oprócz człowieka boi się ...... ....... :kotek:
Napewno Ewelinka będzie miała szansę zobaczyć że nie odstaje od reszty :ryk: tylko ja jako osoba kontaktowa nie nadaję się do tego stada :mrgreen:
Ale póki karmię, sprzątam to mnie nie wygonią :ryk:
Obrazek
Obrazek

Dorota Wojciechowska

Post » Śro wrz 28, 2011 21:11 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

No nie da się ukryć, że kontaktowa to Ty jesteś dziewczyna :love:
A co do Twojego domowego stada to faktycznie nie jest za ciekawie... :roll:

Cookie1706

Post » Śro wrz 28, 2011 21:12 Re: Ewelinka - wyrzucona koteczka bez ząbków szuka domu

Tak czy inaczej :ok: za kochaną Ewelinkę!

Cookie1706

[poprzednia][następna]