do samej siebie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Eeee tam nie prawda! Ja tam mam dostęp 24 godziny na dobę![]()
![]()
![]()
![]()
do samej siebie![]()
![]()
![]()
majencja pisze:Eeee tam nie prawda! Ja tam mam dostęp 24 godziny na dobę![]()
![]()
![]()
![]()
do samej siebie![]()
![]()
![]()
majencja pisze:Bo teraz żeby chorować trzeba mieć..... dużo zdrowia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tak na prawdę to ....wcale nie jest śmieszne
liszyca pisze:Dziewczyny, kotki, chłopaki, reszto zwierzyńca, mam dwie sprawy:
- proszę wejdźcie na mój wątek i zobaczcie jaki ładny Myź mi się ostatnio udał
- potrzebuję pomocy w związku z serwetkami. Temat jest w HP, chodzi mi o to, że chciałabym bardzo pomóc mamie je sprzedać. Kilka się już dzięki forum sprzedało. Czy w ogóle jest gdzieś popyt na takie rzeczy? Macie jakiś pomysł?
Przepraszam że tutaj na wątku, ale w większości przypadków wszyscy wszędzie mnie ignorują i to w ten sposób, że nawet nie mam się czym pochwalić.
liszyca pisze:Dziewczyny, kotki, chłopaki, reszto zwierzyńca, mam dwie sprawy:
- proszę wejdźcie na mój wątek i zobaczcie jaki ładny Myź mi się ostatnio udał
- potrzebuję pomocy w związku z serwetkami. Temat jest w HP, chodzi mi o to, że chciałabym bardzo pomóc mamie je sprzedać. Kilka się już dzięki forum sprzedało. Czy w ogóle jest gdzieś popyt na takie rzeczy? Macie jakiś pomysł?
Przepraszam że tutaj na wątku, ale w większości przypadków wszyscy wszędzie mnie ignorują i to w ten sposób, że nawet nie mam się czym pochwalić.
liszyca pisze::1luvu:
Właśnie robię prostą stronkę, na której będzie galeria. Skoro w Anglii i Niemczech, to może jest sens uczynić stronę wielojęzykową? Teoretycznie obsługuję i angielski, i niemiecki, więc pod tym względem damy radę. Można przez pay pal choćby płacić. A czy coś u nas?
Jak zrobię stronkę, to się pochwalę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 1065 gości