Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:A kto byl winny?? Na gryzienie trzeba zasluzyc
Haker1 pisze:A my wymuszamy balkoning i go mamy nawet całą noc.
Leżymy sobie w budkach na ciepłych polarach.
Pysi i Haker
MalgWroclaw pisze:Haker1 pisze:A my wymuszamy balkoning i go mamy nawet całą noc.
Pysi i Haker
My nie mamy tylu budek, żeby starczyło dla wszystkich, poza tym polarowe koce służą dużej do przykrywania się i nas, jak przychodzimy do dużej spać. No, ja nie daję się przykryć.
Fasolka
Kiedyś się zastanawiałam, po co jest dziura między szufladami biurka a blatem. To jest wnęka na Franię, zwana dziś schowankiem Frani.
meksykanka pisze:Fasolko kochamy Cię, z tak daleka jeszcze bardziej
U mnie tez jest taka dziura w biurku,ale nikt tam sie nie miesciMalgWroclaw pisze:Haker1 pisze:A my wymuszamy balkoning i go mamy nawet całą noc.
Pysi i Haker
My nie mamy tylu budek, żeby starczyło dla wszystkich, poza tym polarowe koce służą dużej do przykrywania się i nas, jak przychodzimy do dużej spać. No, ja nie daję się przykryć.
Fasolka
Kiedyś się zastanawiałam, po co jest dziura między szufladami biurka a blatem. To jest wnęka na Franię, zwana dziś schowankiem Frani.
MalgWroclaw pisze:Tadeuszek![]()
jesteś nawet młodszy ode mnie![]()
Szukałam domu na stałe, kiedyś, jak trafiłam do dużej na sterylizację. I zostałam.
Fasolka
ewa_mrau pisze: oj tam, oj tam, Fasolko!
wiek nie gra roli jak się ma czarne futerko, co nie?
wiesz, ja tu nie mogę zostać na stałe
moja Duża Tymczasowa ma na stałe już ósemkę...
a ja jestem u niej jednym z dziesięciu szukającym Domu na Stałe
mamy więc tłok przy miskach...
mamy więc tłok przy kuwetach...
mamy więc tłok w łóżku (bo wiesz, śpimy wszyscy razem)...
na szczęście łóżko Dużej jest bardzo duuużeee i jakoś mieścimy się wszyscy
nie wiem tylko dlaczego Duża czasami budzi się w nocy i próbuje nas przesuwać
mamrocze coś wtedy, że nie ma gdzie wyciągnąć swoich tylnych łap...
nie wiem o co jej chodzi
...przecież jeśli my możemy, to ona też powinna nie mieć z tym problemu, prawda?
cmoki!
Tadeusz Trójłap I
Lublu pisze:Dzień dobry, piękna Fasolko, czarna jak włosy KleopatryCo prawda na drugiej stronie, ale się melduję. Frania we franięce (czyli wnęce Frani) jest urocza, ale Ty i tak jesteś ładniejsza. A skoro Frania znalazła sobie taką miejscówkę, może już nie będzie Cię podglądała w kuwecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 20 gości