MINIA.... szukamy nowego DS : (((((SZCZECIN

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 23:12 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... dobranoc MINIu :1luvu:
PLUTO - pies :) rasy bratnia dusza - już w DS !!!!
Obrazek

animalon

Od: Sob lis 27, 2010 8:48

Post » Wto wrz 27, 2011 23:20 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Oczka koleżki nie są w formie To widać na zdjęciach. Ale jak mają być, skoro brak domu... :( W uszkach też pewnie kopalnia świerzbowca :( Dobrze, że dzięki Wam przynajmniej jedzonko przychodzi :ok: I za domki mocne kciuki :ok: może troszkę cieplej będzie w zimie.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto wrz 27, 2011 23:24 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... wiesz co ? wiem, że to zdjęcie w podpisie jest straszne ... ale na szczęście już historia - zdjęcie kotuni jeszcze przed jej leczeniem :ok: obecnie to mały szaleniec .... niedługo ja1 uaktualni jej "profil" .... obecnie jesteśmy na etapie szukania DS :1luvu: pozdrowionka :ok:

p.s. nie masz "ochoty" na malutką?
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 6:45 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... MINIU :1luvu: po domek
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 7:42 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Animalonie !! Ty Jesteś zakręcona. Jasdor mówiła o koleżce Niedźwiedzicy.
Hop hop pobudka dla Animalona :mrgreen:

I oczywiście :ok: za brakujące w tym roku domki.

Wczoraj, dzięki ofiarności taboo10 miałam zapchaną skrzynkę emailową linkami aktywującymi ogłoszenia Minii. Może dzisiaj coś się ruszy, bo Minia jak zaczarowana . .. .
Bardzo dziękujemy taboo10. :1luvu:

ja1

Od: Czw cze 16, 2011 21:37

Post » Śro wrz 28, 2011 9:04 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Tak, miałam na myśli koleżkę. Może niedokładnie napisałam.
W domu mam dwie i szlaban na następne do odwołania :twisted:
Mam też czym się podzielić (stadko pod blokiem + co raz jakieś znalezione maluszki)
Minię widziałam po ozdrowieniu . Śliczna panienka :1luvu:
Kciuki za domek dla niej :ok: I może dla koleżków też jakiś się znajdzie :ok:

jasdor

Post » Śro wrz 28, 2011 9:14 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

.... zakęcoooonaaaa :ryk: zakręcoooonaaaa :ryk:

jasdor .... wybacz :oops:
Ostatnio edytowano Śro wrz 28, 2011 9:25 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 9:24 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

a tak polowałam na koleżkę :ok:

.... pierwsze dobrowolne wejście za zapachem ale nie jeszcze zamykam bram ObrazekObrazek

Obrazek

.... sobie powąchał i sobie wyszedł
ObrazekObrazek

Obrazek
.... i złapany ....." łapka " mówi sama za siebieObrazek
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 9:31 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Oboje chyba włożyliście wiele trudu, żeby go/się złapać :mrgreen:
Musiał być głodny, skoro skorzystał z pachnącego zaproszenia :ok:

jasdor

Post » Śro wrz 28, 2011 15:41 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

... i mamy kolegę Niedźwiadka /Dzikuska/ na wolności :ok: .... jest strasznie pobrudzony, ale wiemy jak to jest odbywać "kwarantannę" 48 h w kontenerku

ObrazekObrazek

:cry: ObrazekObrazek

:cry: Obrazek

Ogólnie z niego wielki dzikusek i ogólnie jest w dobrym stanie zdrowotnym. Ma problem z oczkami .... ma takie zaropiałe , bo powieki zawinęły się mu pod spód i rzęsy "rysują" oczko
Za miesiąc zorganizuję łapankę i pojedzie na korektę powiek .... i to chyba tylko tyle mogę zrobić dla Dzikuska :|
Ostatnio edytowano Pt wrz 30, 2011 21:44 przez animalon, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 15:43 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

jasdor pisze:Oboje chyba włożyliście wiele trudu, żeby go/się złapać :mrgreen:
Musiał być głodny, skoro skorzystał z pachnącego zaproszenia :ok:

.... to jest cud :1luvu: , że wszedł. Świadczy to również o tym , że węch ma całkiem ok :ok:
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 15:54 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

........Niedźwiadek na wybiegu :ryk:
ObrazekObrazek

..... zaczyna chłopaczek o siebie dbać :ok:
ObrazekObrazek

......
Ostatnio edytowano Pt wrz 30, 2011 21:45 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

Post » Śro wrz 28, 2011 16:52 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Podczytuję watek od czasu do czasu i zaczynam się gubić ... :oops:
jest Niedźwiadek 1 i Niedźwiadek 2 :?: :mrgreen:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Śro wrz 28, 2011 18:00 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

Jest MINIA śliczna dziewczynka z banerku, ale już wyleczona + Niedźwiadek - uprawiający toaletę + koleżka Niedźwiadka - na zdjęciach na wolności z chorymi oczkami .
Szkoda tylko, że domków brak :(

jasdor

Post » Śro wrz 28, 2011 21:01 Re: MINIA.. wygrała życie:) a Niedźwiadek ledwo dycha:(SZCZECIN

sisay pisze:Podczytuję watek od czasu do czasu i zaczynam się gubić ... :oops:
jest Niedźwiadek 1 i Niedźwiadek 2 :?: :mrgreen:

jasdor pisze:Jest MINIA śliczna dziewczynka z banerku, ale już wyleczona + Niedźwiadek - uprawiający toaletę + koleżka Niedźwiadka - na zdjęciach na wolności z chorymi oczkami .
Szkoda tylko, że domków brak :(

.... dokładnie :ok: chodzi o to ,że nie mam kiedy założyć wątku dla bezdomniaków , które praktycznie nie mają szansy na dom , ale chcę je chociaż wyleczyć aby im się lepiej żyło na wolności .... no i opowiadam o nich na wątku MINII, która czeka na domek :1luvu:i stąd to zamieszanie .... ale wyprostuję wszystko :ok:
Ostatnio edytowano Śro wrz 28, 2011 21:05 przez animalon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

animalon

[poprzednia][następna]