Mysiasta pisze:sunshain, a dostałaś już??
jak każdy czekam
Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Mysiasta pisze:sunshain, a dostałaś już??
Kicorek pisze:A ja dopiero przed chwilą zauważyłam, że zmieniłam kotu tytuł, a nie zmieniłam klasy wystawowej![]()
Ale już poprawiłam, uff.
Dokumenty potwierdzające prawa kotów do tytułów, z jakimi zostały zgłoszone, też już poszły:)
Mam nadzieję, że będzie dobre oświetlenie, bo chciałabym popstrykać
Ave pisze:
zawsze twarz można sobie pomalować
a generalnie marzy mi się taki widok![]()
vadi pisze:Dziękuję ,będę spać spokojnie
Kocurro pisze:vadi pisze:Dziękuję ,będę spać spokojnie
ale w obrębie sektorów państwowych da radę uporządkować koty rasami, albo chociaż kategoriami
więc teoretycznie bengal i maine-coon mogą zostać umieszczone osobno
Kocurro pisze:vadi pisze:Dziękuję ,będę spać spokojnie
ale w obrębie sektorów państwowych da radę uporządkować koty rasami, albo chociaż kategoriami
Ave pisze:Kocurro pisze:vadi pisze:Dziękuję ,będę spać spokojnie
bez przesady ...
każdy hodowca wszystkie swoje koty będzie miał razem
Go!Go! pisze:wydaje mi się / a może - właściwiej - marzę o tym, aby na światówce zobaczyć ''t''akie koty, żebym nie miała problemu z rozpoznaniem ich rasy ...
nie jak to czasem bywa ... np. miaukuna od norwega po wystawcy ...
mariusz rochon pisze:Mam pytanie,zglosilam 3 koty na swiatowke, oczywiscie zaplacilam 600 zloty za sztuk 3,
ale jendna z kotek dostala rujki i zostala pokryta wiec nie stawie sie z nia na pewno
na wystawie, czy moge jeszcze wycofac ta kotke i co najwazniejsze czy oplata za ta kotke
zostanie mi zwrocona. Pytam grzecznosciowo, jezeli nie to trudno.
Ave pisze:Go!Go! pisze:wydaje mi się / a może - właściwiej - marzę o tym, aby na światówce zobaczyć ''t''akie koty, żebym nie miała problemu z rozpoznaniem ich rasy ...
nie jak to czasem bywa ... np. miaukuna od norwega po wystawcy ...
może trzeba trochę więcej o rasach poczytać, poduczyć się odrobinę ...
mnie się zdarzyło raptem 3-4 razy w ciągu ostatnich 10 lat mieć problem z rozpoznaniem rasy kota, a bywam na wystawach bardzo często![]()
niemniej wielu ras w Polsce nie ma na codzień, są rzadkie, wię może stąd to marzenie
Kocurro pisze:sądzę, że Go!Go! marzy się, żeby na światówce znalazły się same najdoskonalsze koty, w super typach, a nie na przykład nor-coony
nie wydaje mi się, żeby miała problem z rozpoznawianiem ras na podstawowym poziomie
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87, paulawojew i 35 gości