SZUKAM MAŁEJ RUDEJ- Lusia w DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 28, 2011 8:34 Re: SZUKAM MAŁEJ RUDEJ- Lusia w DS

wziełam gada na kolana i obciełam jakos, nie obyło sie bez mojej krwi - został mi jeden "kciuk" ale nie daje go chociaż go wymyziałam i w takim amoku udało mi sie obciąć jednego. U nóg ma krótsze, na wczasach dawałm mu sie na drzewa wspinac na smyczy i pościerał wtedy i mu jeszcze by nie odrosły od końca sierpnia początku wrzesnia?

za mało chyba mu odciełam bo tylko czubki ale i tak nieźle jak na 1 raz :D
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro wrz 28, 2011 10:02 Re: SZUKAM MAŁEJ RUDEJ- Lusia w DS

Karolek(ona) pisze:Nie gryzie do bólu tylko atakuje chyba z nudów, jak sie w łóżku jakaś gira poruszy.

Naszakicia jak idziemy do kuchni to tez za nogi łapiedla zabawy ale nie gryzie. Natomiast w łóżku jak zobaczy, że coś się rusza to od razu rusza do ataku, bo chce się bawić:) Może Wasz kotek też chce na siebie zwrócić uwagę:)
Obrazek

madziabm

Od: Pon wrz 05, 2011 19:33

Post » Śro wrz 28, 2011 10:18 Re: SZUKAM MAŁEJ RUDEJ- Lusia w DS

może ale mnie sie o 2-4 godzinie nie widzi bawić :P

Może usun z tematu, że "szukasz kotki' i napisz po prostu cos w typie "nasza Lusia'.
Jak widze temat, że ktos szuka kota to zaraz mu chce posyłać linki o kotach do adopcji - i pewnie nie tylko ja.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia]