Moderator: Moderatorzy
milu pisze:Zaznaczę sobie![]()
Potrzebuję fajny prezent dla męża, nie mam pojęcia co to może być
milu pisze:Zaznaczę sobie![]()
mgj pisze:milu pisze:Zaznaczę sobie![]()
Może jest koneserem wina i to?
viewtopic.php?f=20&t=133029
milu pisze:mgj pisze:milu pisze:Zaznaczę sobie![]()
Nie, woli whisky, ale tyle co my pijemy, to mamy kolekcję butelek na półce![]()
Na jakiś większy gadżet (zawsze pewniak) chwilowo nas nie stać, a marzy się nam Kindle
Będzie musiał jednak zaczekać.
Nie umiem dawać prezentów facetom, no nie umiem i już. O ile kobietom zawsze coś dobiorę, i to coś fajnego, o tyle rozkładam ręce i przerzucam odpowiedzialność jeśli chodzi o facetów. No ale mężowi coś muszę wymyślić![]()
Co dawałyście ostatnio TŻ-om/ojcom/innym przedstawicielom płci męskiej w prezencie??
Żeby nie był zupełnie pusty post, to poszukuję Trylogii Husyckiej Sapkowskiego w rozsądnej cenie
Dyktatura pisze:milu pisze:mgj pisze:milu pisze:Zaznaczę sobie![]()
Nie, woli whisky, ale tyle co my pijemy, to mamy kolekcję butelek na półce![]()
Na jakiś większy gadżet (zawsze pewniak) chwilowo nas nie stać, a marzy się nam Kindle
Będzie musiał jednak zaczekać.
Nie umiem dawać prezentów facetom, no nie umiem i już. O ile kobietom zawsze coś dobiorę, i to coś fajnego, o tyle rozkładam ręce i przerzucam odpowiedzialność jeśli chodzi o facetów. No ale mężowi coś muszę wymyślić![]()
Co dawałyście ostatnio TŻ-om/ojcom/innym przedstawicielom płci męskiej w prezencie??
Żeby nie był zupełnie pusty post, to poszukuję Trylogii Husyckiej Sapkowskiego w rozsądnej cenie
Ja mojemu zazwyczaj kupuję płytę z muzyką lub książkę. Rzadziej jakiś gadżet do komputera, bo to informatyk.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości