Czarne Diabły Tasm. III, czwórka tymczasów, 2 lata DT!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 13:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

alix76 pisze:
TWQ pisze:
alix76 pisze:Lucek lubi mi asystować przy kapieli, leży wtedy na kalpie sedesu i jest szczęśliwy. Gerson, jak to pingwin :twisted: , rządzi się i radzi sobie z masłem na stole :lol: , Lucek zresztą też.

Kot Lucek Cię podgląda przy kąpieli?? :D :D :kitty: :kotek:

Jest pełnoletni :twisted: poza tym dla kotów najbardziej fascynującym elementem obrazu "Zuzanna w kąpieli" jest piana ... CDT do tej pory od czasu do czasu sprawdzają, czy nadal jest mokra :lol:

Hej!
No skoro jest pełnoletni a Ty jesteś ukryta w pianie... :D :D
Sympatycznie. :)
" Welcome to the worst nightmare of all... REALITY! "
- Hellraiser VI: Hell Seeker

Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek !!! Obrazek

TWQ

Od: Nie wrz 18, 2011 0:41

Post » Nie wrz 25, 2011 14:06 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

piotr568 pisze:Będziecie w tivi :?: :?: Kiedy :?: :ok:

Ja prawdopodobnie nigdy :twisted:
Kussad, dzięki za motylka, właśnie doczytywałam ... :lol: ... ranek miałam intensywny, bo trzeba było pilnie zajrzeć do ogródka - dziękuję, rośnie, lokalny Pełny Kocur zagląda do nas na sztach kocimiętki, sądząc po jej wyglądzie, będę musiała dosadzić drugą :twisted: .
Chwila przerwy i szybka rundka po kocicę z tego wątku viewtopic.php?f=1&t=133350 - będzie miała jutro sterylkę, muszę ją podrzucić osobie, która ją zawiezie do Koterii :wink: . Ogłoszenia lecą, oby szybko znalazł dom, bo jej Pani jest bardzo nią zmęczona :( .
TWQ, jak widzisz, szybko i dużo się u nas dzieje :)

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon wrz 26, 2011 19:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

No i pięknie :twisted: - mamy nową Specjalność Szefa Kuchni: pingwin w pieczarkach :twisted: .
Właśnie niedawno wróciłam do veta, niestety zmiany wyglądają podejrzanie a że Gerson miał kontakt z grzybicą ... dałam sobie spokój z hodowaniem grzybów w cieplarce i skupiam się na ich wytępieniu. Biocan w kocie, jakieś świństwo do pyszcza na recepcie a smarowidło pod ręką :twisted: . Dopyszcznie mój vet zaleca podać wszystkim - chociaż przez jakiś czas - profilaktycznie. To będzie bardzo piękne.

alix76

Post » Pon wrz 26, 2011 19:44 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

alix76 pisze:No i pięknie :twisted: - mamy nową Specjalność Szefa Kuchni: pingwin w pieczarkach :twisted: .
.

Ssssssmakowite.... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto wrz 27, 2011 8:55 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Garson Parszywek. nowa ksyfka.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Wto wrz 27, 2011 9:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Raczej niefajnie. To sie zdajsie przenosi na współplemieńców :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto wrz 27, 2011 10:02 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

AYO pisze:Raczej niefajnie. To sie zdajsie przenosi na współplemieńców :roll:

No więc nie koniecznie ... może nie zdąży, bo interweniowałam dość szybko. Zaszczepiłam wszystkie :twisted: , jak inaczej?

alix76

Post » Śro wrz 28, 2011 5:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Już chciałam pochwalić stado, ze było prawie-grzeczne w nocy, jak zaczęło sobie łby urywać :twisted: . Na ostro, właśnie stygną.
Lucek odkrył, że jak zacząć łomotać drzwiczkami od szafki łazienkowej, w nocy, ta mamusia przybiega i wyjmuje myszkę spod szafki. Fajnie było :twisted: . Aż mamusia się wnerwiła i ... zostawiła drzwiczki otwarte a grubego kota próbującego rozpłaszczyć się na naleśnik i ją wyjąć. Fajnie było 8)
Zidane szalejąc z kulką wyrżnął przodem kota w ścianę - właśnie go oglądam, czy nic sobie nie zrobił. Najbardziej ucierpiała jego duma :lol: .
No i cisza nastała - nie wiem, co im się stało przed chwilą :roll:

alix76

Post » Śro wrz 28, 2011 6:56 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Koty miały zabawę, a pańcia obowiązek :ryk:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Śro wrz 28, 2011 7:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Lucek jest w Metrze :dance:

Już miałam 1 sms z propozycją randki

alix76

Post » Śro wrz 28, 2011 7:14 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Miałam kiedyś "kota w buraczkach"!
Lucek w "Metro" :ok: Nie odkryłam tego - akurat dziś zostałam przywieziona do pracy samochodem i nie mam gazety :wink:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro wrz 28, 2011 12:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

A linka do Metra dzie :mrgreen:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Śro wrz 28, 2011 12:29 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

W "Metro" są ogłoszenia z Cafeanimal. Też chętnie to zobacze :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro wrz 28, 2011 12:31 Re: Czarne Diabły Tasmańskie III, dziewczynki, Lucek i Gerson!!!

Cafeanimal znalazłam tylko nie umiem sie w tym poruszać :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]