Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:majencja pisze:Mój 8-letni Poldek dalej mnie ciumka z obłędem i orgazmem w oczach , potem sobie puści kilka bąków stawia ogon do góry i idzie w cholerę jakby to nie był on
I kto by pomyślał, że to o kocie jest mowa![]()
![]()
a może Poldek to wcale nie kot![]()
![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Cookie1706 pisze:majencja pisze:Mój 8-letni Poldek dalej mnie ciumka z obłędem i orgazmem w oczach , potem sobie puści kilka bąków stawia ogon do góry i idzie w cholerę jakby to nie był on
I kto by pomyślał, że to o kocie jest mowa![]()
![]()
a może Poldek to wcale nie kot![]()
![]()
Tak Maja ty obejżyj dokładnie Poldka- może to jaki pacjent po przeszczepie włosów
majencja pisze:raczej kot bo miauczy cienkim głosem-takim kocim falsetem
majencja pisze:Ja też mam trochę książek na bazarek jeno nie mam jak podrzucić a z szefem się ostatnio nie widuję...
terenia1 pisze:I małe posumowanie dyskusji![]()
1. jeśli chodzi o grafik dyżurów z tego co widzę zostajemy przy obecnej formie.
2. proszę o transport do lecznicy Biedronka i Arletki w celu zrobienia badań krwi przed rozpoczeciem podawania interferonu
3. potem trzeba zorganizować transport leku z Bytomia - i kto będzie podawał zastrzyki.
4. proszę o wspracie Ewy, Marty i Agaty w dyżurach - karty leczenia w K.CH. uzupełnione, ja jeszcze uzupełnię kacik medyczny - czyli informacja o i jak jest na forum i w kociarni
5. zaraz wkleję jakie mamy bazarki - dzieło Dorotki i The Shops dziekujemy - proszę o podrzucanie
6. kto może robić ogłoszeniagwarantowane przeszkolenie.
7. jutro dzięki Marlence zawodowa sesja fotograficzna w Kociej Chatce
8. jeśli ktoś założy dla nas na Picasa web Album - album dla Kocio chatkowych kotów umieszczę te zdjęcia będzie można ściągnąć do ogłoszeń
MartynaP pisze:transport leku z Bytomia ? kiedy ?
album na picassie moge zalozyc
MartynaP pisze:terenia1 pisze:I małe posumowanie dyskusji![]()
1. jeśli chodzi o grafik dyżurów z tego co widzę zostajemy przy obecnej formie.
2. proszę o transport do lecznicy Biedronka i Arletki w celu zrobienia badań krwi przed rozpoczeciem podawania interferonu
3. potem trzeba zorganizować transport leku z Bytomia - i kto będzie podawał zastrzyki.
4. proszę o wspracie Ewy, Marty i Agaty w dyżurach - karty leczenia w K.CH. uzupełnione, ja jeszcze uzupełnię kacik medyczny - czyli informacja o i jak jest na forum i w kociarni
5. zaraz wkleję jakie mamy bazarki - dzieło Dorotki i The Shops dziekujemy - proszę o podrzucanie
6. kto może robić ogłoszeniagwarantowane przeszkolenie.
7. jutro dzięki Marlence zawodowa sesja fotograficzna w Kociej Chatce
8. jeśli ktoś założy dla nas na Picasa web Album - album dla Kocio chatkowych kotów umieszczę te zdjęcia będzie można ściągnąć do ogłoszeń
transport leku z Bytomia ? kiedy ?
album na picassie moge zalozyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot] i 710 gości