Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Cieszę się, że Omisia dobrze. Co do adopcji, to chyba nie można stwierdzić, że każdy dorosły się nie przystosuje, także chyba warto próbować dalej, może nie z Lolą konkretnie.
jokototo pisze:mój Gamoń też bardzo żywy był prawie mnie raz przewalił na ziemię żeby tylko być pierwszym w kuchni, po ścianach latał. Teraz miewa sporadyczne "ataki". Może i Chłopaniu się ustatkuje
kamari pisze:Adopcja Loli niestety się nie udała, dzisiaj dziewczynka wróciła do mnie.
jokototo pisze:to z niego musi być lepszy wariat,ale może właśnie takiego ktoś będzie chciał. Miałam kiedyś taką akrobatkę co po firanie do samego karnisza wchodziła . Potem schodziła skacząc i prując pazurami firanę niczym pirat zjeżdżający na nożu wbitym w żagiel
Bazyliszkowa pisze:kamari pisze:Adopcja Loli niestety się nie udała, dzisiaj dziewczynka wróciła do mnie.
Wyraźnie postanowiła, że u ciebie jej najlepiej....
kamari pisze:
Firanek to ja już dano nie mamChłopaniu ma prostu ADHD
U nas ma się gdzie wyszaleć, bo mieszkanie przystosowane do kotów, no i są ....koty które chcą się z nim ganiać. Ale do adpocji, to sama nie wiem...
Niestety nie mogę zatrzymać wszystkich kotów, ale chyba te powyżej roku trzeba będzie![]()
I to nie dlatego, że potencjalne domy są złe, tylko dlatego, że jak Lolcia jest u nas od małego...po prostu się przyzwyczaiłaNie jadła i nie piła od niedzieli rana. Po powrocie pierwsze kroki do michy.
Już jej niczego nie będe szukać. Wybrała, niech ma.
emkamara pisze:Możecie się śmiać, ale gram dzisiaj w lotto. O ten ogródek chodzi
emkamara pisze:emkamara pisze:Możecie się śmiać, ale gram dzisiaj w lotto. O ten ogródek chodzi
Nie wygrałam![]()
Sorry kićki, w porywach mucha na kafelkach balkonu
vip0 pisze:emkamara pisze:emkamara pisze:Możecie się śmiać, ale gram dzisiaj w lotto. O ten ogródek chodzi
Nie wygrałam![]()
Sorry kićki, w porywach mucha na kafelkach balkonu
A ktoż wogole wygrał?
Czy jeszcze nie wiadomo?
joluka pisze:Chłopanio niezwykle piękny jest!!!!![]()
![]()
u takiego przystojniaka odrobina ADHD nie powinna przeszkadzać
![]()
A Karolinki nie ma na pierwszej stronie???- w "tymczasach" (chłe, chłe
) ino Chłopanio widnieje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel, Silverblue i 21 gości