Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 23, 2011 12:14 Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

Mam na imię Prymus. Do tej pory żyłem na ulicy. Od tygodnia przebywam w domu tymczasowym, gdzie poznaję zasady życia z ludźmi. Bardzo szybko się uczę: umiem już ładnie chodzić na smyczy i zachować czystość w domu. Kiedy zostaję sam, czekam grzecznie na powrót mojej opiekunki, a gdy przychodzą goście nie szczekam na nich ani nie skaczę. Grzecznie leżę i czekam, aż ktoś się mną zainteresuje. Jestem bardzo łagodnym psem. Lubię ludzi: tych małych i tych dużych. Dobrze dogaduję się z innymi pieskami.
Byłem u Pani Doktor, która mnie zbadała i powiedziała, że jestem pięknym i zdrowym psem. Zostałem również zaszczepiony i odrobaczony. Moim marzeniem jest zamieszkać z człowiekiem, który ma dom z podwórkiem, ale w mieszkaniu też mogę być szczęśliwy - wszystko zależy od ludzi, którzy się mną zaopiekują. Nie chcę być już przewożony z miejsca na miejsce.
Czekam na człowieka, który zabierze mnie do swojego domu, gdzie zostanę już na zawsze. Mam nadzieję, że znajdę go jak najszybciej, bo bardzo chciałbym mieć rodzinę.

http://www.youtube.com/watch?v=C88ZX2w246Q&feature=channel_video_title

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tel. 798 576 626 (Ewelina)

P.S. Jeśli mieszkasz daleko, moja opiekunka pomoże mi się do Ciebie dostać.

W skrócie:
Wiek określony przez weterynarza: 1 rok 8 miesięcy
Kastracja: planowana na 29.09.2011 (możliwa do przeprowadzenia już w domu stałym)

Waga: 25,8 kg
Wysokość: ok. 50 cm
Stosunek do ludzi: bardzo przyjazny
Stosunek do innych psów: przyjazny

Szczepienia: tak
Odrobaczenie: tak
Ogólny stan zdrowia:
Bardzo dobry. Prymus jest młodym zdrowym psem. Skóra, uszy i zęby są w porządku. Jest odpowiednio odżywiony i ma prawidłową sylwetkę. Został zaszczepiony przeciw wściekliźnie i odrobaczony. Zaaplikowałyśmy również środek na pchły i kleszcze.

dogomaniaczkaa

Od: Pt wrz 23, 2011 12:07

Post » Nie wrz 25, 2011 20:10 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

boże,jaki piękny! :1luvu: uwielbiam wilczaste psiury!
droga Dogomaniczko,skoro napisałaś na forum miłośników kotów-to jak Prymus żyje z kotami :?:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Pon wrz 26, 2011 8:04 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

Ależ ma fajne, ufne oczy. :1luvu:
I fajne, długie łapy. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Wto wrz 27, 2011 15:06 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

Koszmaria pisze:jak Prymus żyje z kotami :?:

Ciekawością. Trąca nosem i ucieka, jakby stał przed nim nie mruczek, a lew. Po chwili znów podchodzi i znów trąca... i tak w kółko. :) Nie robi krzywdy. Myślę, że jeśli trafiłby do domu z kotem, zostałby zdominowany przez mruczka.

dogomaniaczkaa

Od: Pt wrz 23, 2011 12:07

Post » Wto wrz 27, 2011 20:21 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

no to fajnie!może przy wzmacnianiu jego dobrych zachowań do kota by zaskutkowało przyjaznym nastawieniem do kotów :?:
przepiękny jest...kociarze,brać!
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Śro wrz 28, 2011 12:07 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

Podrzucę ślicznego Prymusa. :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro wrz 28, 2011 12:08 Re: Prymus-wygląd huskiego, łagodność labradora. Szukamy domu

witam się serdecznie

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03