Halinka, Henio i Oti w DS :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 12:47 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

nie przeszkadzać :) śpię :D
Obrazek
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Wto wrz 27, 2011 12:50 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

No spojrzenie mocno zamglone :D
Więc czemu przeszkadzasz ? :mrgreen:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto wrz 27, 2011 13:06 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

najpierw się kochamy a za chwilę tłuczemy :)

http://www.youtube.com/watch?v=MD1aQLp1mJY
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Post » Wto wrz 27, 2011 13:17 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Hej, a z kogo to taka kosmetyczka,
peeling pysiaka i masaż brzuszka, mrrrr,
aż miło popatrzeć na taką kocią miłość :1luvu:
Wątek mojego płaskatego Ludwiczka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131964
Florjanka (*)
ObrazekObrazek

gabi.cezar

Od: Sob gru 19, 2009 18:21

Post » Wto wrz 27, 2011 13:20 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

gabi.cezar pisze:Hej, a z kogo to taka kosmetyczka,
peeling pysiaka i masaż brzuszka, mrrrr,
aż miło popatrzeć na taką kocią miłość :1luvu:

Kosmetyczką jest mój Zarazek :) oczywiście z Pchełką, co to niby nie lubi się miziać :D

Magdalena424

Post » Wto wrz 27, 2011 15:18 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

Magdalena424 pisze:najpierw się kochamy a za chwilę tłuczemy :)

:1luvu: sliczna panna
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Wto wrz 27, 2011 19:03 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

dobrze wiesz, ze nie przesadzam... sama tez probowalam wziac kota ze schroniska, ale zdjela mnie panika i wzielam z DT (tak jest duzo łatwiej :oops: :( )

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto wrz 27, 2011 19:06 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

a czemu zjadla Cie panika?? ja tam mam kotka ze schroniska i dobrze sie ma

playbunny71

Post » Wto wrz 27, 2011 19:15 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

balam sie, ze moje dwie kotki sie czyms od tego trzeciego zarażą... czyms na co nie mozna kotow zaszczepić... ale oczywiscie jestem jak najbardziej za wyciaganiem kotow ze schronisk, tam dlugo nie przezyją, w ten sposob ratuje sie kotu zycie (tylko ja taki tchorz jestem)

tillibulek

Post » Wto wrz 27, 2011 20:16 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

łał, jakie piękne kociska z pisklaczków wyrosły ! :)
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Śro wrz 28, 2011 7:56 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

tillibulek pisze:dobrze wiesz, ze nie przesadzam... sama tez probowalam wziac kota ze schroniska, ale zdjela mnie panika i wzielam z DT (tak jest duzo łatwiej :oops: :( )

no wiem, mnie też panika zawsze trochę łapie :( jak jadę do schronu to całą drogę myśle czy dobrze robię, czy nie zaszkodzę moim kociastym i milion innych pytań ...
ale jak pomyślę, że moja panika albo życie tego malucha.... to wygrywa to drugie zarówno u mnie jak i u TZ...

może to dziwne ale za każdym razem jak patrzę na Pchełinkę, to wiem że mogło by jej już nie być.... i kto by mi kwiatki przesadzał :D
i to, że biega, zaczepia, śpi obok to jest BEZCENNE.... przynajmniej dla mnie

Magdalena424

Post » Śro wrz 28, 2011 7:58 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

playbunny71 pisze:
Magdalena424 pisze:najpierw się kochamy a za chwilę tłuczemy :)

:1luvu: sliczna panna

nie mogę zaprzeczyć :oops:
tylko ciągle jeszcze nie do końca przekonana do "ludzia" :( jest postęp, ale miziakiem to ona raczej nie będzie :(

Magdalena424

Post » Śro wrz 28, 2011 11:23 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

nie kazdy kot musi byc miziakiem... one maja tyle roznych ciekawych charakterow... :ok:

taki miziak to upierdliwe stworzenie, wystarczy usiasc, a zaraz pakuje sie na kolana, ciezko cokolwiek zrobic, opedzac sie trzeba.. :roll: ;)

tillibulek

Post » Śro wrz 28, 2011 13:51 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

tillibulek pisze:nie kazdy kot musi byc miziakiem... one maja tyle roznych ciekawych charakterow... :ok:

taki miziak to upierdliwe stworzenie, wystarczy usiasc, a zaraz pakuje sie na kolana, ciezko cokolwiek zrobic, opedzac sie trzeba.. :roll: ;)

ja to wiem, ale każdy kto adoptuje kota to od razu pyta "czy to miziak" :)

Magdalena424

Post » Śro wrz 28, 2011 15:57 Re: [WRO] Pchła i Henio :)

[quote="Magdalena424
nie mogę zaprzeczyć :oops:
tylko ciągle jeszcze nie do końca przekonana do "ludzia" :( jest postęp, ale miziakiem to ona raczej nie będzie :([/quote]

to powiedz ze kazdy kotecek ma swoj charakterek... jeden lubi sie przytulac a drugi jak ma na to ochote... wiem co mowie bo Plamka ma 16 lat i nigdy nie lubiala jak bieze sie ja na rece ale czasmi przychodzi sie pomiziac, za to Pepe jest tak wylewny ze swoimi uczuciami ze nie da mi w spokoju wypic herbaty... ostatnio prawie wylalam goraca herbate na sibie i na niego... ale widze ze zaczyna juz troche mezniec... juz taki dorosly sie robi :D

playbunny71

[poprzednia][następna]