Czarny Kocie...(*)....Ruda Łapa i...Kochane rude w domu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 27, 2011 14:01 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Myslisz ze to bedzie az tak drastyczna zmiana na lepsze? ups..
:D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto wrz 27, 2011 14:15 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Marzenia11 pisze:Myslisz ze to bedzie az tak drastyczna zmiana na lepsze? ups..
:D

jak się wypindrzysz to koniecznie zadzwoń! muszę to zobaczyć :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto wrz 27, 2011 14:22 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Tylko ze ja sie -na szczescie :mrgreen: -nie pindrze w taki klasyczny powszechny sposob. Ale pewnie kiedys zoba zysz. :wink:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto wrz 27, 2011 14:25 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Marzenia11 pisze:Tylko ze ja sie -na szczescie :mrgreen: -nie pindrze w taki klasyczny powszechny sposob. Ale pewnie kiedys zoba zysz. :wink:

dziękuję o Pani
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto wrz 27, 2011 18:57 Re: Mojewolnożyj..Kubuś w ds! 3x Kciuki!!!!Strachulec-dług 500zł

Kubuś nie je już 4 dzień.
Dziś u weta dostał kroplówkę.
nie reaguje na zabawki.
Załatwia się do transportera.
Dostał dziś obróżkę przeciwstresową.
Musi zacząć jeść.

Chyba wroci.

Marzenia11

Post » Wto wrz 27, 2011 23:13 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Mam olbrzymie wyrzuty sumienia.
Za mało się przygotowałam do trudnej adopcji Kubusia.
Myślałam, ze to co wiem wystarczy.
Za mało uświadamiałam panią.
Pewnie nie uwzględniłam jakichś aspektow tego typu adopcji.

Boję się, ze Kuba wróci.
Jeszcze bardziej boję się, ze ta adopcja zostawi trwały ślad w jego psychice.

Stykam się w realu z tym co będąc dt trzeba wiedzieć: tymczas moze stać się rezydentem wbrew woli człowieka...
Mam jeszcze Mikę "w tym typie"...

Nie dam rady jako człowiek. We wszelkich płaszczyznach życiowych.

Marzenia11

Post » Śro wrz 28, 2011 8:49 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Obrazek

głowa do góry
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Śro wrz 28, 2011 8:53 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Może peritolu spróbować na apetyt?
Albo RC Calma?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 28, 2011 10:01 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

no niestety,ja się liczę że każdy z moich tymczasów MOŻE WRÓCIĆ
będąc dt trzeba,moim zdaniem mieć świadomość tego faktu.
czasem śni mi się że nagle wszystkie wrócily-czyli jest ich ok 50-ciu-nie muszę chyba dodawać że to jest koszmarny sen...

może niech pani "zada sobie trochę trudu" i kupi mu whiskasa albo mięsko i zaobserwuje czy on zje.
mówiłaś jej że trzy dni niejedzenia kota i praktycznie jest po ptakach??-lepiej aby bała się za bardzo niż traktowała to zbyt lekko bo widzę że pani jest dość impregnowana...

może niech pani włączy po prostu feliwaya-przy takim kocie albo trzeba go z czułością obserwować albo jak się nie ma czasu na czułości to na chłodno działać póki jest jeszcze czas!!
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro wrz 28, 2011 10:05 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Nie,smarti,pani kupila whiskasa,tunczyka,watrobke plus zarcie ode mnie. Jedynie jest impregnowana na zwirek bentonit i duze miski do jedzenia.
Ale Kuba nawet nie patrzy w strone mokrej i suchej karmy.

Marzenia11

Post » Śro wrz 28, 2011 12:18 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

To może Conva w proszku?
Nie wiem, jaki on ma smak, ale MPiki jak durnowate do tego lecą.
Pedro mi kiedyś całą saszetkę rozszastał, bo zostawiłam na szafce.

Kubuniu, jedz proszę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro wrz 28, 2011 15:47 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Zapakowałam conva, zwir, miski Kubusia, ulubione chrupki. Po drodze kupoię jeszcze wołowinkę, whiskasika z sardynkami i evangersa, którego tez lubił oraz mleczko do kawy.

Zaniosę - jak mi pani odpisze, ze jest w domu - i zobaczymy czy zaskoczy.

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 28, 2011 15:52 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Kurcze, ja myślę, że jeśli on nic nie zje, to mu tego conva strzykawką podać... no nie może chłopak nie jeść.
Powodzenia! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro wrz 28, 2011 16:03 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

Zapakowałam strzykawki - małą i dużą . Wychodzę.
Mam nadzieję, ze babka się odezwie i będę mogła go odwiedzić dzisiaj.
Trzymajcie kciuki, proszę, bo bardzo się denerwuję i martwię o to wszystko.

:ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Śro wrz 28, 2011 16:22 Re: Kubuś nie je.. w poszukiwaniu normalności..dług 500zł

trzymamy :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]