Moderator: Moderatorzy
KarolinaS pisze:przepraszam za te opóźnienia, wszystko wysłane powinno dojść na dniach;
na pytania o resztę rzeczy będę mogła odpowiedzieć w czwartek wieczorem, mam urwanie głowy z pracą; najpierw miałam konferencję tygodniową, potem tz zorganizował wyjazd niespodziankę w góry, na którym zresztą znaleźliśmy kota; a teraz dopinam szczegóły kolejnej konf. której jestem współorganizatorką; słaba organizacja czasu i wszystko na ostatnią chwilę...
poza tym problemy: Rudy wraca z adopcji z Wawy, nasze koty chore, jeden ma problemy z pęcherzem z powodu steru przez przekocenie etc etc
jeszcze raz przepraszam
welina pisze:KarolinaS pisze:przepraszam za te opóźnienia, wszystko wysłane powinno dojść na dniach;
na pytania o resztę rzeczy będę mogła odpowiedzieć w czwartek wieczorem, mam urwanie głowy z pracą; najpierw miałam konferencję tygodniową, potem tz zorganizował wyjazd niespodziankę w góry, na którym zresztą znaleźliśmy kota; a teraz dopinam szczegóły kolejnej konf. której jestem współorganizatorką; słaba organizacja czasu i wszystko na ostatnią chwilę...
poza tym problemy: Rudy wraca z adopcji z Wawy, nasze koty chore, jeden ma problemy z pęcherzem z powodu steru przez przekocenie etc etc
jeszcze raz przepraszam
Zostało Ci wybaczone z powodu znalezionego kota![]()
![]()
![]()
![]()
Dużo kciuków za szybkie wyzdrowienie futrzaków![]()
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Fanty dotarły.A butki są REWELACYJNE.
Pasują idealnie.Dziękuję Pięknie
![]()
![]()
moś pisze:A ja czekam na stanik. Bo bede chodzic Topless
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 30 gości